Έχασε το κρουαζιερόπλοιο και κολύμπησε για να το προλάβει

Η 65χρονη Αγγλίδα τουρίστρια, η οποία βρισκόταν σε διακοπές στην Πορτογαλία με τον σύζυγο της, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Κορέιο ντα Μάνια, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου καυγάδισε με τον σύζυγό της, πάνω στο κρουαζιερόπλοιο Marco Polo και αποφάσισε να κατέβει για τον εκδικηθεί.

 


Article featured image
Article featured image

Ένας καυγάς με τον σύζυγο της, στάθηκε αφορμή να χάσει το κρουαζιερόπλοιο. Την βρήκαν σε κατάσταση υποθερμίας στη μέση του Ατλαντικού.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είχε σκοπό να φύγει αμέσως για την Βρετανία αεροπορικώς. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο, στο ανατολικό άκρο του νησιού, είδε από μακριά να περνάει το κρουαζιερόπλοιο της βρετανικής εταιρείας Cruise & Maritime Voyages το οποίο είχε αποπλεύσει και κατευθυνόταν στη Λισαβόνα.

Για άγνωστο λόγο, θεώρησε σημάδι ότι είδε το Βρετανικό πλοίο και πήδηξε στη θάλασσα για να το φτάσει κολυμπώντας.

Η Αγγλίδα παρέμεινε περίπου τέσσερις ώρες στον ωκεανό, μέχρι που εντοπίστηκε σε απόσταση 500 μέτρων από την ακτή, από ντόπιους ψαράδες που άκουσαν τις φωνές τη.  

Η γυναίκα, που έτρεμε από το κρύο, αλλά κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της μια μικρή βαλίτσα, διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Φουνσάλ, πάσχοντας από υποθερμία. Στο μεταξύ, ο σύζυγός της δεν βρισκόταν πια πάνω στο κρουαζιερόπλοιο, αφού μετά τον καυγά, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και βρέθηκε στη Βρετανία. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ