Μια μικρή πρόγευση από το Jamie’s Italian λίγο πριν ανοίξει στην Έγκωμη

Σε λίγο καιρό πρόκειται να ανοίξει το νέο εστιατόριο Jamie’s Italian και να προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία στους λάτρεις του καλού ιταλικού φαγητού.

 


Article featured image
Article featured image

Το Jamie’s Italian –όπως δηλώνει άλλωστε και η ονομασία του- φέρει την υπογραφή του Jamie Oliver του δημοφιλούς και διακεκριμένου Βρετανού σεφ, εστιάτορα και αγαπημένης προσωπικότητας των ΜΜΕ. 

Το Jamie’s Italian είναι το αποτέλεσμα της επιθυμίας του Jamie να διοχετεύσει τη μακροχρόνια εμπειρία του στη μαγειρική αλλά και να μοιραστεί το πάθος του για τον ιταλικό τρόπο ζωής και πιο συγκεκριμένα την ιταλική κουζίνα. Το μενού του εστιατορίου θα περιστρέφεται γύρω από τη δημιουργία ευφάνταστων, ρουστίκ πιάτων με ρίζες στις αυθεντικές συνταγές της ιταλικής οικογένειας.

Έχει δημιουργηθεί από τον Jamie και τον Ιταλό σεφ Gennaro Contaldo -φίλο και μέντορά του- και εκφράζει την φιλοσοφία του Jamie’s Italian: παράδοση συνδυασμένη με σύγχρονες πρωτότυπες ιδέες και τη γνωστή «πινελιά» του Jamie. 

O ίδιος ο Jamie δηλώνει: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την άφιξη του Jamie’s Italian στην Κύπρο και είμαι σίγουρος πως η Λευκωσία θα είναι η τέλεια προσθήκη στην οικογένεια του Jamie’s Italian. 

Θα προσφέρουμε όμορφη, άριστης ποιότητας τοπική παραγωγή, και θα ετοιμάσουμε γευστικότατα πιάτα σε πολύ λογικές τιμές. Στην παρούσα φάση βρισκόμαστε στην αναζήτηση ντόπιων με πραγματικό πάθος για το φαγητό για να γίνουν μέλη της ομάδας μας ως σεφ και προσωπικό εστιατορίου. Ανυπομονώ για το άνοιγμα!”

To Jamie’s Italian βρίσκεται στην περιοχή της Έγκωμης στη Λευκωσία, δίπλα από το αγαπημένο πλέον Caffè Nero. Το κτήριο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει μοναδική ταυτότητα, εναρμονισμένη με το «τοπικό χρώμα» της γύρω τοποθεσίας.Παράλληλα, οι χώροι του εστιατορίου έχουν μελετηθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για να προσφέρουν μια εμπειρία αληθινά διαφορετική από ό,τι έχει κανείς ζήσει μέχρι τώρα.

Εν αναμονή λοιπόν του ανοίγματος του Jamie’s Italian. Πάντως ένα είναι το σίγουρο: πως όλων η όρεξη έχει ήδη ανοίξει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ