Το κλάμα της Παρασκευής εν γέλιο του Σαββάτου #6

Ό,τι σχολιάσαμε το διάλειμμα στη δουλειά, στα μπαράκια και στο messenger τη βδομάδα που μας πέρασε. Κάθε Παρασκευή εδώ, από την συντακτική ομάδα της CΙΤΥ.

 


Article featured image
Article featured image

Το χρυσό βατόμουρο της επικαιρότητας -και πιστεύουμε πως θα συμφωνήσετε μαζί μας- κερδίζει επάξια ο Σαϊφ Ελ Ντι Μουσταφά.

Αεροπειρατής της πλάκας -ευτυχώς- αυτός, δώσ’ του τρόλινγκ εμείς, το τερματίζει κι ο Πρόεδρος με την δηλωσούλα-αστειάκι, το σίγουρο είναι ένα: Ποτέ δεν βαριόμαστε σ’ αυτή τη χώρα που μας έμελλε να γεννηθούμε.

Όσο τις κρατάμε μεταξύ μας τις ανοησίες που βιώνουμε βέβαια είμαστε οκ. Γιατί μετά απλά γίνεσαι παγκοσμίως γνωστός για όλους τους λάθος λόγους. 

 

 

 

Και άμα ο Πρόεδρος ανοίγει τον δρόμο, οι ακόλουθοί του κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα: Τον ακολουθούν.

Ακόμα ένα σεξιστικό-κοπέλα-μου-και-χαρώ-σε σχόλιο από τον γνωστό κύριο που μας έχει συνηθίσει σ’ αυτά. Και δεν μας κάνει διόλου... περήφανους.

 

 

Όχι, όχι, όχι. Το CNN δεν έγραψε ποτέ για την Marina from Oroklini. Η πιο κάτω φώτο αποτελεί ένα ευφάνταστο φωτομοντάζ απ’ τον κωμικό Κώστα Πρίγκιπα και πολλοί ήταν αυτοί που τσίμπησαν με την πρώτη. «Woman from Cyprus» και πολύ μας ήταν. 

 

 

Βέβαια, στο μάτι κάποιων συναδέλφων σε συμβατικά και ‘σοβαρά’ Μέσα έμοιασε αληθοφανές κι έτσι  αποφάσισαν να το δημοσιεύσουν στο πρωινό φύλλο της εφημερίδας τους.

 

 

Ήταν βέβαια κι άλλοι, που το τερμάτισαν με την μία, αποδεικνύοντας ότι ο κωλοπαιδισμός στη μάχη των κλικς καλά κρατεί. 

 

 

Αποσύρει την συγκατάθεσή της η… Αγία Βαρβάρα για την δημιουργία εργοστασίου χρυσού. Έτσι τουλάχιστον ενημερωθήκαμε απ’ το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η αγιογραφία στα δεξιά, απ’ ότι μπορείτε κι εσείς να εντοπίσετε, θα μπορούσε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την είδηση. 

 

 

Αγαπάμε και στηρίζουμε τις «μ’ ένα σπάρο δύο τρυγόνια κυπριακές εκδηλώσεις».

Δώστε καλέ κανένα κονδύλι στην τοπική αυτοδιοίκηση να κάνει την δουλειά της σωστά.

Επέτειος-δύο-σε-ένα δεν γίνεται. 

 

 

Απ’ την «επέτειο» στην… «επαίτειο», ένα άλφα γιώτα δρόμος είναι, μην ενοχλείστε καθόλου. 

Συνεχίστε αυτό που κάνατε. 

 

 

Ξέμεινε η παγκόσμια αρχιτεκτονική κοινότητα χωρίς Zaha Hadid κι εμείς χωρίς πλατεία.

Η ανακοίνωση του Δήμαρχου Λευκωσίας ήρθε στην ώρα της. Την πλατεία, όμως, ακόμα την περιμένουμε. Και θα την περιμένουμε... 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ