Δύο έξυπνα cafes για όσους αγαπούν τα «Κκόφλεξ» [σε Λευκωσία και Λεμεσό]

Αν αγαπάς τα δημητριακά, μάθε πως σε περίπου δυο βδομάδες από σήμερα ανοίγουν στη Λευκωσία και τη Λεμεσό δύο πολύ ωραία café-εστιατόρια τα οποία θα σερβίρουν περισσότερες από 150 μάρκες δημητριακών από όλο τον κόσμο.

 


Article featured image
Article featured image

Η πρωτοποριακή επιχείρηση εμπνεύστηκε και υλοποιείται τελικά από δύο κολλητούς φίλους (ο ένας κατάγεται από τη Λεμεσό και ο άλλος από κοινότητα της Λευκωσίας), οι οποίοι λόγω των σπουδών τους έζησαν για αρκετό διάστημα στο Λονδίνο. Εκεί, είχαν την ευκαιρία-τύχη να γνωρίσουν τους δίδυμους ιδιοκτήτες του πολύ επιτυχημένου «Cereal Killer Cafe», οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις τους με τους συμπατριώτες μας Νικόλα Γεωργίου και Μιχάλη Νικολαΐδη.

Συνεργαζόμενοι στενά μαζί τους λοιπόν, έφτασε η ώρα να λειτουργήσουν τα δύο πρώτα καταστήματα στο νησί. Και παρόλο που στην ουσία φέρνουν στο νησί το franchise, αποφάσισαν από κοινού να δώσουν ένα πιο… κυπριακό όνομα στα μαγαζιά. «Τι πιο κυπριακό από το Κκόφλεξ» μάς λέει ο Μιχάλης.

Ως εκ τούτου, απευθύνθηκαν αμέσως στον γνωστό Κύπριο street artist, RomeoTees, με σκοπό να αγοράσουν τα δικαιώματα ενός από τα πιο κλασσικά και δημοφιλή σχέδιά του, το οποίο και υιοθέτησαν ως brand logo. «Χαίρομαι που επιτέλους το σχέδιο αυτό θα πάρει την αναγνώριση που του αξίζει» αναφέρει μεταξύ σοβαρού και αστείου ο RomeoTees σε ένα facebook post του.

 



Σε ότι αφορά στα μαγαζιά, αυτά θα είναι διακοσμημένα με συσκευασίες δημητριακών από την Αμερική, τη Γαλλία, την Αυστραλία, τη Νότιο Αφρική και τη Νότιο Κορέα καθώς και με μπουκάλια γάλατος και… ανακλαστήρες ποδηλάτων. Μάλιστα, μια καινοτομία που θα ισχύσει στα κυπριακά καταστήματα (και που δεν υπάρχει σε αυτά του Λονδίνου) είναι πως, ανάμεσα στις επιλογές των δημητριακών θα υπάρχουν και γύρω στα 25 διαφορετικά βιολογικά-οργανικά brands, όλα αποκλειστικής εισαγωγής της εταιρείας G. Hadjikleanthous Trading Ltd, κυρίως από Γερμανία και Αγγλία.


Πέραν από τα «κκόφλεξ» θα προσφέρεται επίσης εξαιρετικής ποιότητας καφές σε συνεργασία με γνωστά espresso bars της πόλης.


Τα δημητριακά σας θα μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα 12 διαφορετικά είδη γάλακτος (εκ των οποίων τα 4 βιολογικά) και 20 διαφορετικά είδη «τόπινγκ», που θα προσφέρονται στο μαγαζί, μεταξύ των οποίων φρούτα, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, σκόνη σοκολάτας, αλλά και πολλά άλλα με έντονο άρωμα Κύπρου που όμως οι ιδιοκτήτες μας τα κρατάνε ως έκπληξη. Για όλα τα toppings πάντως θα υπάρχει και η επιλογή των βιολογικών προϊόντων- ακόμα και στα φρούτα.

Τα εστιατόρια που θα βρίσκονται στην Πινδάρου στη Λευκωσία το ένα και κοντά στο Παντοπωλείο Λεμεσού το άλλο και θα ανοίγουν από τις 6.45 το πρωί ως τις 12.45 το μεσημέρι. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Μπράβο στα παιδιά για την σπουδαία έμπνευση! Καλές δουλειές να ευχηθούμε.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ