Ένα στήθος που έκανε τη διαφορά…το 1996 [NSFW]

Είναι γεγονός πώς πάντα ένα ωραίο γυναικείο στήθος, έλκυε τα βλέμματα και είχε περίοπτη θέση σε περιοδικά και έντυπα. Οι γυναίκες το ζήλευαν και ήθελαν να το αποκτήσουν, ενώ οι άντρες το θαύμαζαν με διάφορους τρόπους.


Article featured image
Article featured image

Πίσω στο 1996 όμως μια γυναίκα είχε κάνει τη διαφορά και είχε τραβήξει όλα τα φλας της εποχή πάνω στο στήθος της. Η Γαλλίδα ηθοποιός ερωτικών ταινιών Λολό Φεράρι, κατά κόσμον Eve Valois, πολιορκούσε τα ΜΜΕ της εποχής, όχι για τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά για το τεραστίων διαστάσεων στήθος της.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ‘Π’ χρονιάς 1996, η Λολό Φεράρι, μετά από έξι πλαστικές επεμβάσεις, ανέβασε το στήθος της στα 130 εκατ. με συνολικό βάρος τα 6 κιλά (3kg κάθε στήθος). Βέβαια δεν έμεινε μόνο εκείς, αφού η Φεράρι προχώρησε σε άλλες 12 επεμβάσεις σε χείλη, μάγουλα, μύτη κλπ.

«Η Λολό Φεράρι έγινε ένα πολυεθνικό προϊόν, περιζήτητο παντού στα καμπαρέ, στις επιδείξεις, ενώ κερδίζει μόνιμα με διαφορά στήθους τον ίδιο διαγωνισμό για τη ‘Μις Βυζιά’» αναφέρει το απόσπασμα από το δημοσίευμα της εποχής. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ