Φτιάξε βαλίτσες γιατί σε στέλνουμε Αυστραλία

Εσύ πρέπει απλά να επιλέξεις σε ποιο προορισμό θέλεις να βρεθείς. Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Μπρίσμπεϊν, Αδελαΐδα ή Περθ και τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε εμείς.

 


Article featured image
Article featured image

Το Sigmalive σε συνεργασία με την Emirates, προσφέρει στους αναγνώστες της ιστοσελίδας του μέσα από το διαγωνισμό Hello Tomorrow, Hello Αυστραλία, ένα μοναδικό και ονειρεμένο ταξίδι στην Αυστραλία. 

Το βραβείο περιλαμβάνει δύο εισιτήρια πτήσης μετ’ επιστροφής στην Οικονομική Θέση της αεροπορικής εταιρείας Emirates, συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίου, από την Κύπρο σε έναν από τους προορισμούς της Emirates στην Αυστραλία: Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Μπρίσμπεϊν, Αδελαΐδα ή Περθ. Ο προορισμός θα επιλεγεί από το νικητή. 

Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί μεταξύ της 1ης Μαΐου 2016 και 31ης Ιανουαρίου 2017 και η κράτηση εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των θέσεων για τις ημερομηνίες που θα επιλέξει ο νικητής. Ισχύουν άλλοι όροι και προϋποθέσεις. Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό Hello Tomorrow, Hello Australia πατήστε εδώ, συμπληρώστε ένα απλό έντυπο εγγραφής, και κάντε κλικ στο Εγγραφή τώρα! 

Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας για συμμετοχή είναι η Κυριακή, 24 Απριλίου 2016. Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν μόνο μία φορά, και θα πρέπει να ζουν στην Κύπρο για μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. 

Η διαδικτυακή πύλη www.sigmalive.com είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες ειδησεογραφικές διαδικτυακές πύλες στην Κύπρο. Είναι μέρος του Εκδοτικού Οίκου Δίας, του μεγαλύτερου ομίλου ΜΜΕ στην Κύπρο, που ψυχαγωγεί και ενημερώνει σε καθημερινή βάση εκατοντάδες χιλιάδες θεατές, αναγνώστες, ακροατές και χρήστες του διαδικτύου μέσω ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης.

Η Αυστραλία είναι μια κορυφαία τουριστική τοποθεσία και αποτελεί βασικό προορισμό στο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates. Πολλοί Κύπριοι επισκέπτονται οικογένεια και φίλους σε διάφορες πόλεις στην Αυστραλία.

Είναι ενδιαφέρον ότι, οι πόλεις της Αυστραλίας όπως το Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη προσελκύουν τους περισσότερους τουρίστες από την Κύπρο, καθώς η Αυστραλία αξίζει μια επίσκεψη τουλάχιστον μια φορά. 

Η Emirates ταξιδεύει στο Σίδνεϊ, στη Μελβούρνη, στο Μπρίσμπεϊν, στο Περθ και στην Αδελαΐδα στα τελευταία λέξη της τεχνολογίας αεροσκάφη A380 και Boeing 777-300ER. 

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει τώρα A380 υπηρεσίες σε Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Μπρίσμπεϊν και Περθ. Σε συνδυασμό με τη συνεργάτη αεροπορική εταιρεία Qantas, οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να απολαύσουν απρόσκοπτες συνδέσεις σε περισσότερους από 55 εσωτερικούς προορισμούς στην Αυστραλία. 

Οι καθημερινές πτήσεις της Emirates και οι βολικές ώρες από τη Λάρνακα προς στην Αυστραλία μέσω Ντουμπάι σημαίνει ότι η σύνδεση με μακρινούς προορισμούς δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Σε όλες τις κατηγορίες καμπίνας, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν  υπηρεσίες από το πολυεθνικό Πλήρωμα Καμπίνας της Emirates που συμπεριλαμβάνει κυπριακή και ελληνική γκουρμέ κουζίνα, και πάνω από 2.000 κατ’ απαίτηση κανάλια ψυχαγωγίας στο ice. Όπως συμβαίνει με όλες τις πτήσεις της Emirates, οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών 30 κιλών ενώ ταξιδεύουν στην Οικονομική Θέση, 40 κιλών στην Business Class και 50 κιλών στην Πρώτη Θέση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Emirates ή να καλέσετε στο Γραφείο Πωλήσεων της Emirates στη Λευκωσία, στο τηλέφωνο 22 817 816, στον προτιμώμενο ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή γράψτε στην Emirates Holidays: ekhnic@emirates.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ