Ο Γιώργος Τίρρης τολμά ελεύθερη πτώση από τα 10.000 πόδια

Ένας άνθρωπος που απέδειξε πολλές φορές, πώς το μεγαλείο και η δύναμη της ψυχής και του μυαλού, μπορεί να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο, όσο αξεπέραστο και να φαίνεται.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Γιώργος Τίρρης, παραμένει αγωνιστής και το αποδεικνύει κάθε μέρα με τη στάση ζωή του. Πρόσφατα τον είδαμε να συμμετέχει σε ασκήσεις καταδρομέων της Εθνικής Φρουράς, πραγματοποιώντας καταρρίχησή από τον πύργο εκπαίδευσης των καταδρομέων, ύψους 30 μέτρων. 

Σήμερα ο Γιώργος, μετά και από την απαραίτητη εκπαίδευση που προηγήθηκε, έκανε πραγματικότητα ακόμη ένα όνειρο ζωής, που κάποιοι θα θεωρούσαν τρέλα και παράτολμο εγχείρημα. Μόνο που για τον Γιώργο Τίρρη, τίποτα δεν είναι αξεπέραστο, όπως επιβεβαιώνει κάθε φορά ο ίδιος. 

Αφήνοντας πίσω λοιπόν όποια πρακτική δυσκολία, πραγματοποίησε με επιτυχία ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο από ύψος 10.000 ποδών με τη βοήθεια μονίμων στελεχών της 31 Μοίρας Καταδρομών (Ζύγι). 

Επόμενος στόχος σύμφωνα με τον ίδιο αποτελεί το να τρέξει σε αγώνα ταχύτητας, κάτι το οποίο έχει ήδη τροχοδρομηθεί, αφού ετοιμάζει ειδικό τροποποιημένο αγωνιστικό όχημα, το οποίο θα μπορεί να οδηγεί, για να λάβει μέρος σε έναν αγώνα ταχύτητας. 



#Credits:

Φωτογραφικό υλικό από Capture Moments by George Karaolis


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ