«Ανασύσταση: Από την Ελλάδα στην Κύπρο»

Article featured image
Article featured image

Στα πλαίσια της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, η πρεσβεία της Ελλάδας μαζί με το Επιμελητήριο Καλών Τεχνών Κύπρου, παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση με τίτλο «Ανασύσταση: Από την Ελλάδα στην Κύπρο».





Οι καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος στην έκθεση επιλέγηκαν μέσα από διαδικασία ανοικτού καλέσματος και το όλο εγχείρημα στοχεύει να διερευνήσει το σύγχρονο εικαστικό περιβάλλον που διαμορφώνει η δράση των κύπριων αποφοίτων των Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδος.

Την έκθεση, που αφορά σε ζωγραφική, γλυπτική, εγκαταστάσεις, βίντεο κ.ά. επιμελείται η Δρ Έφη Κυπριανίδου.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Χρίστος Αβραάμ, Μυρτώ Αριστείδου, Παναγιώτης Βίττης, Γιώργος Γεροντίδης, Κωνσταντίνος Ζαννέτος, Γρηγόρης Ιωάννου, Λητώ Κάττου, Κυριάκος Κουσουλίδης, Ευδοκία Κύρκου, Άννα Λυτρίδου, Χριστίνα Μαϊφόσιη, Μυρτώ Μακρίδου, Ελένη Μενελάου, Αναστασία Μηνά, Ιγνάτιος Μητροφάνους, Πέννυ Μονογιού, Σολομών Μουστάκας, Ελένη Οικονόμου, Λεόντιος Τουμπουρής, Λίλια Χατζηγεωργίου, Μαρία Χατζηγεωργίου, Ευθυμία Χατζηηλία, Στέλλα Χριστοφή.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για την εκδήλωση εδώ.



Έργο του Χρίστου Αβραάμ

 



Έργο της Ευθυμίας Χατζηηλία

Cover photo: Έργο του Κυριάκου Κουσουλίδη

24 Απριλίου 23 Μαΐου, Πολυχώρος Εκδόσεων «Εν Τύποις», Χιλής 26 & Λάμπρου Πορφύρα, Λευκωσία. Εγκαίνεια 24 Απριλίου, 19.30. Tα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κος Κώστας Καδής.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ