Bartenders σε μαγαζί της Λευκωσίας φτιάχνουν κοκτέιλ με... γάντια του box ή με δεμένα μάτια

Τις Κυριακές, μετά από ένα ξέφρενο Σαββατόβραδο, οι περισσότεροι βρίσκονται σε κατάσταση «Hangover». Εξ ου και η ονομασία του event για το οποίο θα διαβάσεις παρακάτω.

 


Article featured image
Article featured image

Το Canteen, στην οδό Ονασαγόρου, στην παλιά Λευκωσία, σε συνεργασία με το Jameson Irish Whiskey, διοργανώνουν το event «Hangover Meetings».

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό στον οποίο διάφοροι bartenders με τη συνεργασία του κόσμου προσπαθούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που τους δίνουν οι κριτές.  

Σε κάθε «Hangover Meeting» δίνεται στους bartenders και μια διαφορετική πρόκληση, όπως για παράδειγμα να φτιάξουν κοκτέιλ φορώντας γάντια του box, ή με δεμένα μάτια.

Αυτή τη φορά, οι bartenders θα επιλέξουν από ένα μυστηριώδες κουτί έναν φάκελο στον οποίο θα βρουν τη λίστα με τα συστατικά που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν, αλλά και μερικές τυχαίες λέξεις. Μέσα σε 10 λεπτά θα πρέπει να φτιάξουν ένα κοκτέιλ και μια ιστορία με τις λέξεις που θα βρουν στον φάκελο.

Ο πιο δημιουργικός bartender, αλλά κι αυτός με το ωραιότερο κοκτέιλ, κερδίζει μια συλλεκτική μπουκάλα του Jameson St. Patricks edition 2016.

Το event θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 17 Απριλίου, και ώρα 19.00, στο Canteen.

Τη μουσική της βραδιάς θα αναλάβει ο DJ Cotsios o Pikatilis.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 97 608023 / 96 604455

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ