Η Κυπριακή Κυβέρνηση αντιμετωπίζει στο γήπεδο το «Show & Αβλαβές»

Η πιο πετυχημένη σατιρική/ψυχαγωγική εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης, το «Show & Αβλαβές», αντιμετωπίζει σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με την Κυπριακή Κυβέρνηση.

 


Article featured image
Article featured image

Η Κυπριακή κυβέρνηση, αποφάσισε να αντιδράσει επιτέλους στην κριτική που δέχεται από τη σατιρική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, καλώντας την σε έναν αγώνα μπάσκετ μέχρι τελικής πτώσεως, την Κυριακή 17 Απριλίου στις 11:00 το πρωί  στο Γήπεδο Κεραυνού Στροβόλου. 

Η ομάδα του Λούη Πατσαλίδη (που αποτελείται από τους Χρύσανθο Τσουρούλλη, Ζαχαρία Φιλιππίδη, Γιώργο Καραπατάκη, Τεύκρο Νεοκλέους, Θεοδόση Μιχαήλ, Γιώργο Μιχαήλ, Ξεροτήανα Πάφου) αγωνίζεται ενάντια στην ομάδα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη (που αποτελείται από τους Υπουργό Παιδείας, Υπουργό Ενέργειας, Υπουργό Συγκοινωνιών, άτομα της Προεδρικής φρουράς).

Χρέη γιατρού του γηπέδου θα εκτελεί ο Υπ. Εξωτερικών Γιαννάκης Κασουλίδης. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Πάρις Παπαέλληνας, πρόεδρος του Κεραυνού Στροβόλου στο πλαίσιο των εορτασμών των 90 χρόνων του Κεραυνού Στροβόλου. 

Όλα τα έσοδα από τις εισφορές των παρευρισκόμενων (και μη) θα διατεθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για την 41η Πορεία Χριστοδούλας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Το παρόν του στην εκδήλωση θα δώσει ο εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. Η απονομή του Κυπέλλου θα μεταδοθεί στα πλαίσια της εκπομπής «Show & Αβλαβές» την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 21:00. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ