Ζωντανά στο ΣΙΓΜΑ τα βραβεία της Madame Figaro

Το ότι τα εισιτήρια για τη βραδιά του event «Madame Figaro - Γυναίκες της Χρονιάς 2015» έχουν εξαντληθεί, είναι είδηση μιας βδομάδας.

 


Article featured image
Article featured image

Η είδηση πλέον είναι πως απομένουν πολύ λίγες ώρες για τη ζωντανή προβολή της εκδήλωσης από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Απριλίου, αμέσως μετά τις Τομές στα Γεγονότα, στις 21.00.

Ως γνωστό, οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο κορυφαίος σταρ Σάκης Ρουβάς.

To Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα φιλοξενήσει μια βραδιά μοναδική, γεμάτη συναίσθημα, συγκίνηση και εκπλήξεις -τονίζουμε τις εκπλήξεις!

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ το κομμάτι της ερμηνείας αναλαμβάνουν η σοπράνο της λυρικής σκηνής Τζίνα Φωτεινοπούλου, η Πένυ Μπαλτατζή από τους Penny & The Swingin’ Cats και η Όλγα Βενετσιάνου.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η Γυναίκα της χρονιάς η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

 

Αύριο Πέμπτη, λοιπόν, στις 21.00, συντονιζόμαστε με το ΣΙΓΜΑ.

 

Ακούστε δύο από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια της Πένυ Μπαλτατζή:

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ