Πώς καταστρέφεις το πιο δημοφιλές τραγούδι του Αλκίνοου

Δεν είναι ότι ο Φύτος Κωνσταντίνου πήρε τον τίτλο από το πιο γνωστό τραγούδι του Αλκίνοου Ιωαννίδη και τον έκανε σλόγκαν στην προεκλογική του καμπάνια.

 


Article featured image
Article featured image

Είναι κυρίως  η συνέπεια που επιδεικνύει ως πολιτικός με τα αινιγματικά σλόγκαν που επιλέγει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνο το ανεκδιήγητο «Εσύ ξέρεις γιατί» του 2011, που όταν το είδαμε πρώτη φορά στα billboards, στη Λεωφόρο Αρχαγγέλου, άνοιξαν οι αερόσακοι προληπτικά αφού ήταν σίγουροι πως θα τρακάρουμε.

Τι κι αν κάθε φορά που περνούσαμε αναρωτιόμασταν τι μπορεί να εννοεί, αφού πραγματικά… εμείς δεν ξέραμε γιατί. Λίγη σημασία έχει όμως αφού, αυτοί που ήξεραν τον Φύτο, προφανώς.. ήξεραν γιατί.

Και να που σήμερα, 5 χρόνια μετά, επανέρχεται με ένα ίδιας δυναμικής motto, ενισχύοντας στην ουσία το σλόγκαν-που-έγινε-ατάκα-των-βουλευτικών-του-‘11 και υπενθυμίζοντάς μας πως, θα ‘ναι εκεί όταν τον θέλουμε. Αυτό θα πει πολιτική συνέπεια –τι κι αν εμείς και πάλι δεν μπορούμε να σκεφτούμε σε ποια περίπτωση θα μπορούσαμε να τον χρειαστούμε.

Ο Φύτος επιδεικνύει (πολιτική) συνέπεια και αυτό θα πρέπει να του το πιστώσουμε.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως, ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια του Αλκίνοου ποτέ πια δεν θα ‘ναι το ίδιο, αφού ένας Κύπριος πολιτικός, όπως και τα Jumbo, αποφάσισε να κάνει στροφή στην ποιότητα.

 

Από το 2011 δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα στο μυαλό του Φύτου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ