Λάρνακα - Θεσσαλονίκη με 19€ από την Ellinair

Νέο δρομολόγιο «Λάρνακα – Θεσσαλονίκη» εγκαινίασε την Πέμπτη, 21 Απριλίου, η αεροπορική εταιρεία Ellinair, διευρύνοντας το διεθνές της δίκτυο και ενισχύοντας της διασύνδεση δύο δημοφιλών τουριστικών προορισμών.

 


Article featured image
Article featured image

Η εταιρεία είναι μέλος του Ομίλου Μουζενίδη, ο οποίος εξειδικεύεται στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών για περισσότερα από 20 χρόνια, έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και δίνει έμφαση στην τήρηση των αυστηρότερων κανόνων ασφαλείας, στην προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και στην παροχή οικονομικών ναύλων, έχοντας ήδη στο διεθνές της δίκτυο 40 πόλεις σε 13 χώρες. 

Οι πτήσεις από Λάρνακα θα διενεργούνται κυρίως με το νέο Airbus 319 της εταιρείας και η συχνότητά τους θα αυξηθεί από τις 30 Μαΐου σε 5 φορές ανά εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές τόσο για αποδράσεις διακοπών, όσο και για επαγγελματικά ταξίδια. 

Τα εισιτήρια της Ellinair ξεκινούν από τελική τιμή 19€ και κάθε εισιτήριο περιλαμβάνει δωρεάν αποσκευή, αποδεικνύοντας πως η ικανοποίηση των αναγκών του επιβάτη βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού της. 

«H Ellinair είναι μια αεροπορική εταιρεία που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια και την ποιότητα, δύο παράγοντες στους οποίους δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία το Κυπριακό κοινό, με το οποίο επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε σχέση εμπιστοσύνης. Η θετική ανταπόκρισή του στο νέο μας δρομολόγιο, όπως ήδη αποτυπώνεται στις πληρότητες των νέων μας πτήσεων, μας κάνει να αισθανόμαστε αισιόδοξοι ότι κερδίζουμε αυτή την εμπιστοσύνη» αναφέρει σε δηλώσεις του ο Εμπορικός Διευθυντής της Ellinair κ. Σταύρος Δαλιάκας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ