Ένας μυστικός καταρράκτης ύψους 70 μέτρων στο Τρόοδος [ΒΙΝΤΕΟ]

Λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξή του και ακόμα λιγότεροι την ακριβή τοποθεσία που βρίσκεται.

 


Article featured image
Article featured image

Λίγες μόνο μέρες μετά τη δημοσίευση της μυστικής λίμνης στον Αμίαντο, η ομάδα Cyprus from Air αναρτά ένα ακόμα εξαιρετικό βίντεο, από την ευρύτερη περιοχή Τροόδους, αυτή τη φορά με ένα «άγνωστο» καταρράκτη.

Το μόνο στοιχείο που μας δίνεται είναι το μήκος του, το οποίο εκτείνεται στα 70 μέτρα.

Γιατί τόση μυστικότητα εκ μέρους της ομάδας Cyprus from Air;

Την απάντηση δίνουν οι ίδιοι με ένα post που έκαναν λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του βίντεο με τον καταρράκτη, εξηγώντας γιατί προτιμούν να μην δίνουν στοιχεία, συντεταγμένες κλπ χαρακτηριστικά.

Σίγουρα, πολύ λόγοι είναι οι Κύπριοι που είναι περιβαλλοντικά... αναίσθητοι, όπως λ.χ. αυτοί που έκαναν τους βανδαλισμούς που θα δεις στο πιο κάτω post (δες αμέσως μετά το πιο κάτω βίντεο), όσο λιγότεροι «άσχετοι» όμως επισκεφθούν ένα πανέμορφο-παρθένο σημείο, τόσο περισσότερο ελαχιστοποιείς την πιθανότητα να καταστραφεί ή να αλλοιωθεί το σημείο αυτό. Οπότε, με βάση τη λογική αυτή, η απόφαση να μην δίνουν στοιχεία κρίνεται ως σοφή.

Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να εντοπίσει και να επισκεφτεί τον καταρράκτη -ή τον κάθε καταρράκτη- για τους σωστούς λόγους, μπορεί άνετα να το κάνει. Στην Κύπρο είμαστε!

 



Μέχρι τότε, απολαύστε το βίντεο.

 



Το post-αιτιολόγηση για τη μη δημοσιοποίηση στοιχείων αναφορικά με κάποια σημεία-τοπία που παρουσιάζονται στα βίντεο της Cyprus from Air:



ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ: ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ