Η ελληνική ταινία που έκανε την κακή κριτική «λάβαρο»

Οι δημιουργοί της ελληνικής ταινίας Suntan -που προβάλλεται αυτό το διάστημα στους κινηματογράφους- πήραν μια αρνητική κριτική θεατή και την έβαλαν στο πόστερ.


Article featured image
Article featured image

Τι έγραψε αλήθεια όμως για αυτό «το πορνικό έργο»!

Μια «σινεφίλ» πήγε, είδε, αηδίασε και έγραψε μια κριτική η οποία μοιράστηκε απ' το Facebook και έφτασε και στα αυτιά (και μάτια) και του σκηνοθέτη του Suntan.

 



4 αγαπημένες λεπτομέρειες:

1. Εκεί που καίγομαι πολύ, πιο χαμλά, πιο χαμλά.

2. Το "τα μάλα" γραμμένο λάθος, από την σούπερ λάτρη των ελληνικών γραμμάτων

3. Έχει τικάρει το Spoiler Alert (ίσως επειδή αποκαλύπτει ότι το έργο είναι Πορνικό!)

4. Τίποτα όμως δεν θα ξεπεράσει ποτέ το «Ο Φαμπρ μπροστά του Ωχιά!»



Σχεδόν δυο ώρες αργότερα, ο σκηνοθέτης Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, με μπόλικο χιούμορ μοιράστηκε το παρακάτω στο Fb του: «Φτιάξαμε μια νέα αφίσα για να γιορτάσουμε την 5η εβδομάδα του Suntan στις αίθουσες.  Ευχαριστούμε τον Panos Papanagiotou για το artwork και την Ρίτα από την Νέα Σμύρνη για τα καλά της λόγια στις κριτικές του κοινού στο Αθηνόραμα. #‎SuntanMovie. Πραγματικό έργο τέχνης».

 



 

Για την ιστορία η ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου προβάλλεται εδώ και πέντε εβδομάδες, αφήνοντας μέχρι στιγμής εξαιρετικές εντυπώσεις -καλά όχι σε όλους- και πραγματεύεται τη χαμένη νιότη, τη σαρκική επιθυμία, την μπαναλιτέ της μέσης ηλικίας, την καθημερινότητα και την παγίδα μιας ασφαλούς ζωής. 



Δείτε το trailer


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ