Τα McDonald‘s παίζουν τη δική σου μουσική [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα πρωτότυπο και funky τρόπο βρήκαν τα καταστήματα McDonald’s στην Ολλανδία, για να επαναπροωθήσουν το brand τους και να ξαναφέρουν τον κόσμο στα καταστήματα τους.

 


Article featured image
Article featured image

Η διεθνής αλυσίδα fast food, πήρε το προστατευτικό χαρτί που τοποθετούν στους δίσκους σερβιρίσματος και το επανασχεδίασε δημιουργώντας κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον. 

Το νέο εύρημα ονομάζεται McTrax και επιτρέπει στους πελάτες να φτιάξουν τη δική τους μουσική, κατά τη διάρκεια που τρώνε το burger τους. 

Το συγκεκριμένο gadget ανέλαβε η εταιρεία TBWA\Neboko που βρίσκεται στην Ολλανδία, σε συνεργασία με το γραφείο «Digital Production This Page Amsterdam» ένα ψηφιακό γραφείο παραγωγής. 

Για να λειτουργήσει, τοποθετείτε απλά το κινητό σας τηλέφωνο στο σημείο υποδοχής, κατεβάζετε την εφαρμογή που θα σας υποδείξουν και στη συνέχεια συνθέτετε τη μουσική σας, ενώ παράλληλα ηχογραφείτε όποιο ήχο θέλετε, ακόμα και τη φωνή σας. 

Προς το παρόν το όλο εγχείρημα εφαρμόζεται στα καταστήματα της Ολλανδίας, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να το δούμε και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ