Το 5ο Μουσικό Φεστιβάλ Avaton στο Παλιό Ξυδάδικο στη Λεμεσό

Τρεις συναυλίες, δύο διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες, καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών και πολλοί καταξιωμένοι μουσικοί από την Κύπρο, θα παρουσιαστούν στο τριήμερο μουσικό φεστιβάλ Avaton.

 


Article featured image
Article featured image

To 5ο Μουσικό Φεστιβάλ Avaton θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Ξυδάδικο στις 13- 15 Μαϊου 2016. 

Tα εγκαίνια του φεστιβάλ ξεκινούν με την συναυλία avatonDistorted, ένα μέρος του φεστιβάλ με βάση την πειραματική, σύγχρονη τέχνη έχοντας την ιδέα του ανοιχτού εργαστηρίου με νέες ιδέες και ήχους, ανοικτό σε όλους τους τομείς των παραστατικών τεχνών. 

Το Avaton ιδρύθηκε από την πιανίστρια Αnita Tomasevich.  Είναι μια μοναδική σύγχρονη μουσική εκδήλωση που προωθεί την μουσική του 20ου και 21ου αιώνα. 

Το μουσικό φεστιβάλ Avaton έχει την επιθυμία  να φέρει σε επαφή διαφορετικούς, συχνά αντιφατικούς κόσμους, με σύγχρονα όργανα και ηλεκτρονική / ψηφιακά δημιουργημένη μουσική. Υποστηρίζει ενεργά τις τρέχουσες τάσεις στη σύνθεση και μουσική τεχνολογία, παρέχοντας ευκαιρίες στους νέους καλλιτέχνες από Κύπρο και το  εξωτερικό. 

Μέσα από μια παραγωγική διασταύρωση όπου η μουσική δημιουργία μπορεί είτε να είναι κάτι το συγκλονιστικό ή ισχυρό και απρόβλεπτο, αποκαλύπτοντας έτσι φανταστικά τοπία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ