Πάμε στο μεγαλύτερο κυπριακό street party της χρονιάς

Με το μήνυμα «taking back the street», η ομάδα του OLD MARKET ST. διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο street party της χρονιάς.

 


Article featured image
Article featured image

Έτσι θα ξεχυθούμε στους δρόμους και πιο συγκεκριμένα στο δρόμο Κλεάνθη Καλογερά και Παλιάς Αγοράς, για ένα πάρτι που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο.

Όσοι κατάφεραν να βρεθούν στο περσινό πρώτο street party που διοργάνωσαν τα παιδιά σίγουρα ανυπομονούν για αυτό που έρχεται. Οι υπόλοιποι απλά σημειώστε μέρα και ώρα: Κυριακή 15 Μαΐου, από τις 19.00 μέχρι αργά το βράδυ.



Τα Happenings

#TheCocktailBars – Straight from Athens

To OLD MARKET ST.  φιλοξενεί για τη συγκεκριμένη μέρα και για πρώτη φορά στην Κύπρο 3 από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή Cocktail Bars της Αθήνας. Πρόκειται για τα A for Athens και 360 CocktailBar που σίγουρα όλοι γνωρίζουμε τόσο για τα υπέροχά τους cocktails, όσο και για τη μαγευτική τους θέα, αλλά και το The Clumsies, το οποίο συγκαταλέγεται μάλιστα στα 50 καλύτερα bars του κόσμου για το 2016. Οι βραβευμένοι bartenders των γνωστών bars, ταξιδεύουν από την Αθήνα στη Λάρνακα για να μας εντυπωσιάσουν με τα cocktails τους και να μας μεταφέρουν για τα καλά την Αθηναϊκή αύρα.

#TheMusic

Ετοιμαστείτε για πολύ χορό! Οι Chris Blenda και The Mighty Scoop στα decks και οι  Moditis Sax και  Μιχάλης Τσερκέζος  σε σαξόφωνο και βιολί αντίστοιχα, αναλαμβάνουν να μας ξεσηκώσουν και να μας κάνουν να χορεύουμε μέχρι το πρωί. No Standing-Only Dancing μας προειδοποιούν.

#TheFood

Και αν πεινάσετε, μην ανησυχείτε! Οι Serial Griller και Route Smokin’ Pit θα ετοιμάσουν από νωρίς λαχταριστά street food για κάθε γούστο.



Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και πέρυσι, όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν προς ενίσχυση του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Άγιος Γεώργιος».

Εσύ θα λείπεις;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ