Η ελληνική ευρεσιτεχνία που σε βοηθάει να κόψεις το τσιγάρο άμεσα

Όλοι γνωρίζουμε πως, το κάπνισμα κάνει κακό στην υγεία μας, ενώ επηρεάζει αρνητικά και όσους βρίσκονται γύρω μας.

 


Article featured image
Article featured image

Πόσο εύκολο είναι όμως να σταματήσεις έναν εθισμό που σε τυραννάει για χρόνια;

Κατά καιρούς έχουν βγει διάφορα προϊόντα στην αγορά, που υπόσχονται πως θα σε βοηθήσουν να σταματήσεις το κάπνισμα. Τσίχλες, αυτοκόλλητα, ηλεκτρονικά τσιγάρα, αλλά και μέθοδοι όπως ο βελονισμός ή η ύπνωση που υποτίθεται σε βοηθάνε να «κόψεις» το τσιγάρο.

Εκ του αποτελέσματος, πάντως, φαίνεται πώς ελάχιστοι είναι αυτοί που πετυχαίνουν το στόχο, με τους περισσότερους να επιστρέφουν αργά ή γρήγορα στην κακή αυτή συνήθεια.

Πλέον όμως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, αφού το ελληνικό δαιμόνιο έκανε και πάλι το θαύμα του. Μια καινοτόμα made in Greece ευρεσιτεχνία, η οποία σε βοηθά να το κόψεις δια παντός, είναι πλέον γεγονός.

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος, ο οποίος διαμένει στον Πειραιά, ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα ένα tutorial video, μέσα από το οποίο μας συστήνει την «Τσιγαροσκοτώστρα», ενώ παράλληλα μας εξηγεί και τη λειτουργία της. Το συγκεκριμένο video ενώ βρίσκεται στον «αέρα», μόλις τέσσερις ημέρες κατάφερε να γίνει viral και να μετρά μέχρι στιγμής περί τα 1,269,970 views.

Το μόνο που εκκρεμεί, είναι να βρεθεί ένας χορηγός ο οποίος θα χρηματοδοτήσει το όλο εγχείρημα έτσι ώστε να βγει στην αγορά επίσημα…

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ