Ένα site που λύνει απορίες για τη γυναικεία σεξουαλικότητα

Ένας ιστότοπος που μπορεί να φτιάχτηκε για γυναίκες, αλλά πολλοί άντρες θα έπρεπε να το επισκεφθούν.

 


Article featured image
Article featured image

Τι πραγματικά γουστάρουν οι γυναίκες στο κρεβάτι; Τι της ερεθίζει και τις ανάβει; Τόσα ερωτήματα που κάθε φορά έχουν διαφορετικές απαντήσεις, αν και εφόσον δοθούν απαντήσεις.

Η γυναίκα είναι ένα πολύπλοκο ον και η σεξουαλική της ζωή δεν θα μπορούσε να διαφέρει. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το OMGYES, το οποίο ήρθε για να συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην «αγορά» και να βοηθήσει κυρίως τις γυναίκες να απελευθερώσουν τη σεξουαλικότητα τους, ενώ παράλληλα να τους δώσει συμβουλές για να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Δύο χιλιάδες γυναίκες πήραν μέρος στην έρευνα των Dr Debby Herbenick και Dr Brian Dodge καθοδηγώντας άλλες γυναίκες στο πώς θα ανακαλύψουν τον δικό τους τρόπο, για να βελτιώσουν την σεξουαλική ζωή τους. 

Δώδεκα επεισόδια, δώδεκα διαφορετικές τεχνικές αποκαλύπτονται μέσα από βίντεο και οδηγίες, για το πώς μπορεί μία γυναίκα να εξερευνήσει το σώμα της καλύτερα, και να βρει τα δικά της «κλειδιά» για τον οργασμό της.

Εκτός από οδηγίες, το OMGYES είναι ένα εγχειρίδιο για τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Απαντάει σε απορίες που πάντα είχατε, αλλά ντρεπόσασταν να ρωτήσετε, ενώ καταρρίπτει και μύθους (εδώ μπαίνουν και οι άντρες).  

Βέβαια επειδή τίποτα δεν χαρίζεται, η περιήγηση στο site απαιτεί συνδρομή, η οποία είναι λίγο ακριβή, αλλά τα αποτελέσματα σίγουρα αξίζουν τα έξοδα. 


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ