Η πανέμορφη σειρά ANANDBAR της IKEA

Η υιοθέτηση ενός τρόπου ζωής που είναι φιλικός προς το περιβάλλον ωφελεί όχι μόνο τον πλανήτη μας αλλά και εμάς τους ίδιους και ξεκινά από το σπίτι.

 


Article featured image
Article featured image

Αποκτώντας  μερικές «οικολογικές» συνήθειες όπως είναι η εξοικονόμηση νερού και ενέργειας, ο διαχωρισμός των απορριμμάτων και η καλλιέργεια των δικών μας βοτάνων και μυρωδικών, μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας και ταυτόχρονα να γίνουμε συνεργοί σε μια μεγαλύτερη, υπέροχη προσπάθεια για έναν καλύτερο πλανήτη.

Η βιωσιμότητα αποτελεί για την ΙΚΕΑ έναν από τους βασικούς άξονες που κατευθύνουν το σχεδιασμό και τη διάθεση κάθε προϊόντος της.

Στην ΙΚΕΑ θα βρείτε πολλές ιδέες και λύσεις που θα σας βοηθήσουν να έχετε έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής.

Είναι εύκολο και συνάμα διασκεδαστικό, με τη νέα σειρά ANVÄNDBAR.

 



 

Η σειρά περιλαμβάνει 12 προϊόντα από φυσικά υλικά όπως πορσελάνη, κεραμικό, γυαλί, ξύλο, αλλά και υφάσματα από βαμβάκι που προέρχεται από πιο βιώσιμες πρακτικές καλλιέργειας.

«Στόχος μας ήταν να ξεκινήσουμε μια μικρή επανάσταση στην καθημερινή ζωή: Εάν κάθε πελάτης της ΙΚΕΑ εφαρμόσει έστω και μια από τις ιδέες που προτείνουμε, είμαστε σε καλό δρόμο», λέει η Halina Sawicka Ekberg, υπεύθυνη ανάπτυξης της σειράς ANVÄNDBAR.

Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι σχεδιασμένα για να μπορούν εύκολα να γίνουν μέρος της καθημερινής σας ζωής στο σπίτι, είτε διευκολύνοντάς σας να φυτεύετε και να φροντίζετε τα αγαπημένα σας φυτά, είτε προσφέροντάς σας λύσεις για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Φιλοσοφία της σειράς είναι η αξιοποίηση των υλικών που παίρνουμε από τη φύση για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας στο σπίτι, με οικολογικές λύσεις.

Η απλότητα και διαχρονικότητα του σκανδιναβικού σχεδιασμού κάνει αυτά τα προϊόντα να ταιριάζουν σε κάθε σπίτι. Γι’ αυτό, αξιοποιήστε τα προϊόντα της νέας σειράς ANVÄNDBAR και υιοθετήστε έναν τρόπο ζωής πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της σειράς ΕΔΩ. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ