Κάτι καινούργιο ψήνεται στην Κύπρο που συνδυάζει ψάρι και κρέας

Μια καινούργια αλυσίδα καταφθάνει οσονούπω στο νησί, και μας σερβίρει ψάρια και κρεατικά στην ίδια πιατέλα.  

 


Article featured image
Article featured image

Η αλυσίδα Jimmy’s Killer Prawns με σύμβολο τη γαρίδα, προέρχεται από τη Νότιο Αφρική και δημιουργήθηκε το 1990. Η συγκεκριμένη αλυσίδα, ειδικεύεται σε πιάτα με γαρίδες, τα οποία συνδυάζει εκπληκτικά με κρεατικά και άλλες νοστιμιές, ενώ στις περιοχές που υπάρχουν μουσουλμανικές κοινότητες, η αλυσίδα προσφέρει ειδικό μενού με κατάλληλους συνδυασμούς.

 



Ενδεικτικά το μενού στην Κύπρο θα περιλαμβάνει πάστα με γαρίδες και διάφορα πιάτα με γαρίδες, fish&chips, kebab με ψάρι, πιατέλες με διάφορες εκδοχές από σούσι, πιάτα με κοτόπουλο, steak και διάφορες πιατέλες για 2 ή περισσότερα άτομα με συνδυασμούς θαλασσινών και κρεατικών.

 





Το Jimmy’s Killer Prawn, αυτή τη στιγμή διατηρεί δεκάδες καταστήματα σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας, ενώ παράλληλα ανέπτυξε άλλες τρείς επωνυμίες τα Jimmy’s Killer Fish & Chips, Jimmy’s Killer Grills και Jimmy’s Killer Pizza. 

Το πρώτο κατάστημα στην Κύπρο των εστιατορίων Jimmy’s Killer Prawns ανοίγει σε περίπου 15 ημέρες, στην Λεωφόρο Γεώργιου Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό (πρώην Πίττα του Παππού).

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ