Ο πρωταγωνιστής του Harry Potter, έκανε νέα ταινία και το trailer είναι ενοχλητικό

Μπορεί να μοιάζει με ανέκδοτο -για μερικούς καλόγουστο- για άλλους πάλι πολύ κακόγουστο και ενοχλητικό.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα όμως είναι σίγουρο, ότι η νέα ταινία του Daniel Radcliffe «Swiss Army Man», είναι ότι πιο σουρεαλιστικό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στη μεγάλη οθόνη. Ο πρώην Harry Potter, υποδύεται ένα πτώμα που έχει στύση GPS, ενώ τα σωματικά του αέρια έχουν υπερδυνάμεις.

Το σενάριο της νέας ταινίας αφηγείται μια ανορθόδοξη και σουρεαλιστική ιστορία φιλίας ανάμεσα σε έναν άντρα με αυτοκτονικές τάσεις που έχει ναυαγήσει σε ένα έρημο νησί και ένα πτώμα που ξεβράζεται στην ακτή. 

Ένα πτώμα διαφορετικό από τα άλλα, αφού στην πορεία «ζωντανεύει» και αποδεικνύεται πραγματικό εργαλείο επιβίωσης, για τον ναυαγό. 

Μια ιδιαίτερα σουρεαλιστική και αλλόκοτη ιδέα, που έγινε ταινία και εμείς έχουμε στα χέρια μας ένα γεμάτο τρέιλερ, χωρίς λογοκρισία και χωρίς καθόλου ωραιοποίηση. Μας πετάει ωμά στα μούτρα το story και μας ζητάει να το κοιτάξουμε κατάματα. 

Αλήθεια, αντέχεις να το δεις ολόκληρο χωρίς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του; 

 



Όταν το φιλμ προβλήθηκε πριν λίγους μήνες στο φεστιβάλ Σαντάνς, είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια στον τύπο, αλλά κανένα δεν ήταν ιδιαίτερα καλό.  

Ο 26χρονος σήμερα Daniel Radcliffe, μετά την απομάκρυνση του από το κατά τα άλλα υπερκερδοφόρο ταμείο των ταινιών του Harry Potter, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτινάξει την «ρετσινιά» του ιπτάμενου μάγου, επιλέγοντας συνεχώς ιδιαίτερους και αντισυμβατικούς ρόλους. 


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ