Ένα λεωφορείο-γυμναστήριο κυκλοφορεί στους δρόμους

Αν είσαι από εκείνους που ξυπνάνε νωρίτερα το πρωί, για να προλάβουν να γυμναστούν πριν πιάσουν δουλειά, τότε αυτή η είδηση θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

 


Article featured image
Article featured image

Πλέον μπορείς να απολαύσεις λίγο περισσότερο ύπνο, αφού τώρα μπορείς να γυμνάζεσαι καθοδόν για τη δουλειά. 

Μια καινοτόμα ιδέα έρχεται να δώσει λύση σε όσους πιέζουν το χρόνο τους, για να προλάβουν γυμναστήριο και δουλειά, δημιουργώντας ένα λεωφορείο-γυμναστήριο. 

Το συγκεκριμένο λεωφορείο μεταμορφώθηκε σε κινητή αίθουσα spinning bike και σύντομα θα έχει τη δυνατότητα να σε παραλαμβάνει από το σπίτι σου και να σε μεταφέρει στην εργασία σου, ενώ εσύ εκτελείς κανονικά το πρόγραμμα γυμναστικής σου. 

Μια Λονδρέζικη εταιρεία λεωφορείων αποφάσισε να μετατρέψει μερικά από τα οχήματα της, σε κινητές αίθουσες γυμναστικής με ποδήλατα και να βάλει στο δρομολόγιο της μερικές από τις πιο συχνές διαδρομές που εκτελούν οι εργαζόμενοι της Βρετανικής πρωτεύουσας, για να φτάσουν στην εργασία τους. 

Τα λεωφορεία θα κάνουν στάση σε τέσσερα κεντρικά σημεία του Λονδίνου, και θα καταλήγουν στο St Mary Axe 1Rebel studio, όπου οι επιβάτες θα μπορούν να κάνουν ένα ντους για να φρεσκαριστούν και να απολαύσουν ένα smoothie για επιπλέον ενέργεια. 

Οι εμπνευστές, ευελπιστούν πώς θα έχουν αρκετές συμμετοχές, για να μπορέσει η ιδέα του κινητού γυμναστηρίου να υλοποιηθεί το συντομότερο. 

Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπαμε και στην Κύπρο τέτοια λεωφορεία; 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ