Ήρθε η ώρα να χάσεις κιλά χωρίς να κάνεις καθόλου γυμναστική [ή σχεδόν καθόλου]

Προσωπικά αρχίζω να μετράω από Γενάρη  αντίστροφα για το καλοκαίρι. Όχι γιατί αγωνιώ να βγω παραλία –αλλά για να υπολογίσω το χρόνο που μου μένει για να χάσω κανένα κιλό, μπας και γλυτώσω από την WWF, η οποία σίγουρα θα με περάσει για προστατευόμενο θαλάσσιο κήτος.

 


Article featured image
Article featured image

Πάντα όμως με τούτα και με κείνα, πλησιάζω μια ανάσα πριν το καλοκαίρι, χωρίς να μου λείπει ούτε και μια θερμίδα και αντιλαμβάνομαι πώς και πάλι φέτος, θα βρίσκω έξυπνες δικαιολογίες (;) τύπου «Μπα δεν θα έρθω σήμερα θάλασσα, βαριέμαι την άμμο, την πολυκοσμία, τη φασαρία, είναι και ο ήλιος που κάνει κακό στο δέρμα», για να γλυτώσω τη δημόσια διαπόμπευση! 

Οκ ίσως υπερβάλλω λίγο, αλλά σίγουρα πολλοί από εμάς, λίγο πριν το καλοκαίρι τρέχουμε να βελτιώσουμε ένα δυο πράγματα στο σώμα μας, έτσι για να τονώσουμε και λίγο τον εγωϊσμό μας. 

Είναι όμως και αυτό το γυμναστήριο, που δεν παλεύεται με τίποτα, άσε που και μετά από τόσες ώρες στο γραφείο, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να βάλεις αθλητικά και να αρχίσεις να τρέχεις σαν τρελός. 


Τι γίνεται όμως με το σεξ; Αυτό δεν το βαριέσαι (ελπίζω), και επιπλέον συνδυάζεις τις ώρες που στερείς από τον σύντροφο σου, μαζί με μια πολύ καλή γυμναστική. 


Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και η πιο δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου, PornHub και αποφάσισε να βρει μια λύση η οποία θα είναι και διασκεδαστική, αλλά παράλληλα και αποτελεσματική στην απώλεια κιλών. 


Το BangFit, είναι ακριβώς το εργαλείο που χρειαζόμασταν όλοι όσοι δεν παθαίνουμε και οργασμό, με την ιδέα του γυμναστηρίου. 


Η συγκεκριμένη εφαρμογή δουλεύει σχετικά απλά. Την κατεβάζεις στο κινητό σου και την συγχρονίζεις με τον υπολογιστή σου. Διαλέγεις τους «παίκτες» που θέλεις να συμμετέχουν και κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, η εφαρμογή σου επισημαίνει τα λάθη και σε επιβραβεύει στα σωστά. 

Στην ουσία δηλαδή είναι ένας ψηφιακός προπονητής, ο οποίος σε καθοδηγεί με έναν διαφορετικό τρόπο και σε οδηγεί στο στόχο.

Μάλιστα όταν κατά τη διάρκεια της «γυμναστικής» σου πιάσεις το στόχο, η εφαρμογή σε ενημερώνει ότι πλέον μπορείς να σταματήσεις (αν θέλεις) και να συγκρίνεις το σκορ σου, με τους υπόλοιπους χρήστες της εφαρμογής. 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και μπορείς να την αποκτήσεις κι εσύ, χρειάζεται όμως να προμηθευτείς, εκτός από ένα έξυπνος κινητό (που σίγουρα θα έχεις) και μια ειδική ζώνη που θα φορέσεις στην κοιλιά για να μπορεί ο προπονητής να κάνει τη δουλειά του. 

Λέτε να το δοκιμάσουμε…;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ