Το κοινό «ψήφισε» ΣΙΓΜΑ

Πρώτο κατετάγη το ΣΙΓΜΑ στην τηλεοπτική μάχη των εκλογών, με διαφορά τριών μονάδων από το δεύτερο κανάλι.

 


Article featured image
Article featured image

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΙΓΜΑ έδωσε το κοινό κατατάσσοντας το πρώτο, με το μερίδιο τηλεθέασης στο σύνολο της ημέρας να αγγίζει το 20,1%, με τρεις μονάδες διαφορά από το δεύτερο σε τηλεθέαση κανάλι ΡΙΚ.

Σύμφωνα με την AGB το σύνολο των τηλεθεατών «ψήφισε» την εκπομπή «ΣΙΓΜΑ ΚΑΛΠΗ 2016» με παρουσιαστές τους Χρύσανθο Τσουρούλλη και Νικήτα Κυριάκου. Μαζί τους, σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE ενώ στο στούντιο βρίσκονταν εκτός από τα πρωτοκλασάτα στελέχη των κομμάτων, οι εκλογικοί αναλυτές Κώστας Παναγόπουλος και Νάσιος Ορεινός που ανέλυσαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης και του πιο έγκυρου exit poll κάλπης που στις 6 το απόγευμα κατάφερε να δώσει το στίγμα των εκλογών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εκλογικό τραπέζι του ΣΙΓΜΑ ήταν ο απόλυτος νικητής της βραδιάς αφού οι τηλεθεατές δεν άλλαξαν συχνότητα και παρέμειναν πιστοί στην επιλογή τους. Συγκεκριμένα, η εκπομπή ΣΙΓΜΑ ΚΑΛΠΗ κέρδισε με διαφορά τη μάχη της τηλεθέασης παίρνοντας ποσοστό 23%, με δεύτερο το ΡΙΚ με μέσο όρο τηλεθέασης 19,8%, τρίτο το ΜΕΓΚΑ με 18,6%, τέταρτο τον ΑΝΤ1 με 10,8% και πέμπτο τον ΑΛΦΑ με 6%.

Στη μάχη της τηλεοπτικής κάλυψης των εκλογών, το ΣΙΓΜΑ «ρίχτηκε» από τις 6.45 το πρωί με την εκπομπή «Το Πρωτοσέλιδο» και παρουσιαστές τους Ανδρέα Δημητρόπουλο-Γωγώ Αλεξανδρινού, με συζητήσεις και απευθείας κάλυψη της άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των πολιτικών αρχηγών. Τη σκυτάλη πήρε εκτενές δελτίο ειδήσεων με την Γωγώ Αλεξανδρινού στη μία το μεσημέρι, ενώ η μαραθώνια εκπομπή «ΣΙΓΜΑ ΚΑΛΠΗ 2016 LIVE» άρχισε στις 5.30 το απόγευμα και διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο σύνολο ημέρας το ΣΙΓΜΑ ήταν, επίσης, πρώτο με ποσοστό 20,1%. Ακολούθησαν το ΡΙΚ (17,3%), ΜΕΓΚΑ (15,4%), ΑΝΤ1 (10,6%) και ΑΛΦΑ (6%).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ