Η Λευκωσία απέκτησε παραλία

Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ και αφού η πρωτεύουσα στερείται θάλασσας, ήρθε η παραλία και εγκαταστάθηκε στην πρωτεύουσα… έστω για δύο μέρες.

 


Article featured image
Article featured image

Αρχές Μαΐου, διεξήχθηκε υπό την αιγίδα του Ομίλου Νicosia Beach Tennis Club και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, το Διεθνές Πρωτάθλημα Beach Tennis. 

Το τουρνουά, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου, στα γήπεδα του Ομίλου της Λευκωσίας που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου Κύπρου, προσφέροντας ένα εκπληκτικό θέαμα σε όλους, αλλά και λίγη θαλασσινή αύρα, ένεκα του καλοκαιρινού θαλασσινού σκηνικού που είχε στηθεί.

 

Διαβάστε επίσησης: Και η Λευκωσία παίζει beach tennis [και το κάνει καλά]

 

Οι νικητές της κατηγορία «Διπλού Ανδρών» ήταν ο Πέτρος Παγδατής με τον Κρίστοφερ Κουτρουζά και δευτεραθλητές τον Dean Γεωργίου με τον Χρίστο Βωνιάτη. 

Στην κατηγορία «Διπλού Γυναικών», πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν η Mihaela Horiceanu με την Jelena Zoric και δευτεραθλήτριες η Στέφανη Οικονομίδου με την Άντρια Τσαγγαρίδου. 

Το επόμενο τουρνουά θα είναι ερασιτεχνικό για αρχάριους και προχωρημένους παίκτες και θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 27/5/16 στις 17:30.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπείτε στη σελίδα Nicosia Beach Tennis Club στο Facebook. 

 





*Κεντρική φωτογραφία Minos Xenophontos 


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ