Άνοιξε «Βάλ’του Ρίγανη» στη Λάρνακα

Το αγαπημένο Βάλ’του Ρίγανη-Σουβλακοπωλείο, αφού καθιερώθηκε στις καρδιές μας με τα απλά και ποιοτικά του πιάτα ως σήμα κατατεθέν της ανανεωμένης Στασικράτους στην Λευκωσία, έρχεται να παίξει τη δεύτερη πράξη του σε μια κρυμμένη πλατεΐτσα παρά της Ερμού στην Λάρνακα.

 


Article featured image
Article featured image

Μπαίνοντας στο στενό δρομάκι που οδηγεί στο εστιατόριο, η ατμόσφαιρα ζεστασιάς και τα αρώματα της βουνίσιας ρίγανης σού ανοίγουν κυριολεκτικά την όρεξη και σου ξυπνούν μνήμες από νοσταλγικά καλοκαίρια της παλιάς εποχής.

Με την ρίγανη να κυριαρχεί εντός-εκτός και επί τα αυτά η ομάδα του “Βάλτου Ρίγανη” με ένα διακωμωδιστικό τρόπο καταρρίπτει την μεταφορική έννοια του ονόματος της και δεν εγγυάται τίποτα περισσότερο από φρέσκα υλικά, μπαχαρικά απ’ τον κήπο της και αυθεντικές ελληνικές συνταγές !

Παιχνιδιάρικα πιάτα που σου επιτρέπουν να φτιάξεις το δικό σου μεζέ συνοδευόμενα από ωραίο κρασί ή ρετσίνα έρχονται να σου φτιάξουν την διάθεση αποτελειώνοντας σε με τα γνωστά αμαρτωλά γλυκά στο βαζάκι!

Όλα αυτά καθιστούν αδιαμφισβήτητα το «Βάλτου Ρίγανη», ως μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες προτάσεις εξόδου κάτω από τον θερινό ουρανό της Λάρνακας.

 



Βρίσκεται στην οδό Ερμού 106-108, Στοά Κίζη, 6022, Λάρνακα

Τιμές: 10-12 Ευρώ

Για κρατήσεις: 24400435

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ