Η Αγία Νάπα «έβαλε» τα Hard Rock της

Το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του Hard Rock στην Αγία Νάπα έφτασε! Χθες Πέμπτη 26 Μαΐου, το Hard Rock Cafe Ayia Napa φιλοξένησε διάσκεψη τύπου παρουσιάζοντας την νέα τοποθεσία του Hard Rock, στην καρδιά της Αγίας Νάπας στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 13.

 


Article featured image
Article featured image

Παράλληλα με τον ολοκαίνουργιο χώρο, παρουσιάστηκε και η μοναδική του συλλογή από σημαντικά μουσικά memorabilia. 

Εξειδικευμένη ομάδα του Hard Rock, προσέφερε μια πλήρη περιήγηση των αυθεντικών memorabilia, τα οποία έχουν επιλεχθεί για να διακοσμήσουν τους τοίχους αυτού του νέου και φαντασμαγορικού χώρου ψυχαγωγίας.

 



Μερικά από τα κομμάτια memorabilia της συλλογής του Hard Rock Cafe Ayia Napa συμπεριλαμβάνουν: ένα γιλέκο το οποίο φορέθηκε από τον  Prince, κατά την διάρκεια προώθησης του άλμπουμ του Lovesexy τη δεκαετία του ’80, η φυσαρμόνικα Hohner Marine Band του Ronnie Wood από τους Rolling Stones,  το PVC σορτσάκι της Lady Gaga -το οποίο φόρεσε κατά τη διάρκεια προώθησης του άλμπουμ της The Fame το 2008 και ένα σκίτσο σχεδιασμένο και υπογεγραμμένο από τον ένα και μοναδικό Michael Jackson. 

 



 

Το νέο Hard Rock Cafe Ayia Napa θα προσφέρει στους καλεσμένους του μια καθηλωτική εμπειρία με μουσική και φαγητό, συμπεριλαμβάνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το ολοκαίνουριο Hard Rock Cafe Ayia Napa, ενσωματώνει συνολικά 860 μ² με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με ικανότητα να φιλοξενήσει 380 καλεσμένους. 

Το εντυπωσιακό κτίριο επεκτείνεται σε τρεις ορόφους, συμπεριλαμβανομένου ενός υπέροχου roof terrace, με θέα ολόκληρo το κέντρο της πόλης και την ακτογραμμή της Αγίας Νάπας.

 



Μεταξύ άλλων έχει να προσφέρει ιδιωτικό χώρο για events, μια μουσική σκηνή, τρία μοντέρνα bars, το γνωστό κατάστημα λιανικής πώλησης Rock Shop® κι ένα διαδραστικό Rock Wall Solo™ - μια υψηλής ανάλυσης διαδραστική οθόνη η οποία θα επιτρέπει στους fans του brand να εξερευνήσουν τη μεγαλύτερη μουσική συλλογή memorabilia του κόσμου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ