Ο «Μαγικός Αυλός» του Μότσαρτ στην Κύπρο

Μια ιστορία αναζήτησης της πραγματικής αγάπης και σοφίας, αφού ο πρίγκιπας Tamino με τον φίλο του Papageno πρέπει να υπερπηδήσουν μία σειρά από εμπόδια, προκειμένου να σώσουν την απαχθείσα πριγκίπισσα Pamina από τα δίκτυα της εκμεταλλεύτριας βασίλισσας της νύχτας.

 


Article featured image
Article featured image

Από το Bregenz Festival της Αυστρίας, στις οθόνες του K Cineplex στις 4 Ιουνίου, θα προβάλλεται ο Μαγικός Αυλός του Wolfgang Amadeus Mozart, μια από τις σπουδαιότερες και πιο δημοφιλείς όπερες που γράφτηκαν ποτέ, σε γερμανικό λιμπρέτο του Emanuel Schikaneder.

Η παράσταση μαγνητοσκοπήθηκε τον Ιούλιο του 2013 στο Bregenzer Festspiele στην Αυστρία, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ που αναδεικνύει τις πιο καινοτόμες και μοναδικές παραγωγές στον κόσμο, πάνω στα νερά της λίμνης Constance.

 



Συνοδευόμενη από τη φιλαρμονική χορωδία της Πράγας και τη συμφωνική ορχήστρα της Βιέννης, με μαέστρο τον Patrick Summers και πρωταγωνίστρια την Ana Durlovski, η παραγωγή αυτή χαρακτηρίστηκε ως ένα θεαματικό παραμύθι χωρίς προηγούμενο. 

Η προβολή εντάσσεται στο πλαίσιο των  Cine Events του K Cineplex, που περιλαμβάνουν θεαματικές χορευτικές παραστάσεις, όπερα, και συναυλίες, που μεταδίδονται είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα στη μεγάλη οθόνη. 

 





Για πληροφορίες και τις ώρες προβολής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του K Cineplex ή καλέστε στο 24 819022.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ