Βουτιές και κοκτέιλ στην πρωτεύουσα

Ποιος είπε ότι η Λευκωσία, που δεν έχει θάλασσα, δεν είναι καλοκαιρινός προορισμός;

 


Article featured image
Article featured image

Το Hilton Park Nicosia μερίμνησε γι’ αυτό, προσφέροντάς μας την όαση του Sorrento Pool Bar & Grill, το οποίο θα λειτουργεί επτά μέρες την εβδομάδα, από τις 10:00 πμ. μέχρι τις 18:00 μμ., καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου!

Με πρόθυμο προσωπικό, καθαρές εγκαταστάσεις, άνετες ξαπλώστρες, pool bar, προσεγμένη μουσική, καταπράσινους κήπους με φοινικόδεντρα και λευκή διακόσμηση που εναρμονίζεται τέλεια με τον χώρο, το Sorrento παραπέμπει σε εξωτικό νησί!

Δροσιστείτε με τα γνωστά signature cocktails και αν πεινάσετε μετά το κολύμπι μην διστάσετε να δοκιμάσετε τα λαχταριστά, βραβευμένα πιάτα των chef του Sorrento. Πιάτα που συνδυάζουν κλασσικές και εναλλακτικές γεύσεις σε μοντέρνα, ποιοτική εκδοχή.

Ο χώρος αποτελεί φυσικά και μια ιδανική επιλογή για οικογενειακή εξόρμηση, αφού εκτός από την παιδική πισίνα και την επιτήρηση ναυαγοσώστη που προσφέρει το ξενοδοχείο, φέτος πρωτοπορεί με την δημιουργία του Kids’ Playing Area που θα προσφέρει ένα είδος δημιουργικής απασχόλησης στους μικρούς επισκέπτες!

Απολαύστε λοιπόν ξέγνοιαστες οικογενειακές, φιλικές ή ακόμη και μοναχικές αποδράσεις δροσιάς στην τεραστίων διαστάσεων πισίνα σε σχήμα blue lagoon, απολαμβάοντας ταυτόχρονα την πιο glamorous ατμόσφαιρα που προσφέρει η πρωτεύουσα!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ