Ζωγραφίζει ο Μάριος Στυλιανάκης, απαγγέλει η Κάτια Δανδουλάκη

Ο ζωγράφος και ποιητής Μάριος Στυλιανάκης, αντλώντας έμπνευση από την προσωπική του κριτική στάση και αυτοσυνειδησία, απέναντι στα όσα περίεργα μας περιβάλλουν, δημιουργεί και εκφράζεται μέσα από πίνακες και ποιήματα.

 


Article featured image
Article featured image

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στις 19:00, ο δημιουργός εγκαινιάζει την έκθεση ζωγραφικής και ποίησης με τίτλο «Βίαιο Ταρακούνημα», στην αίθουσα Καστελιώτισσα στη Λευκωσία. 

Απαγγέλει η δημοφιλής ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 4 Ιουνίου έως τις 7 Ιουνίου.

Ο Μάριος Στυλιανάκης γεννήθηκε στη Λευκωσία. Έχει κάνει σπουδές στο Clark University, στο City University of London στο Harvard και στο UCLA. Ζωγράφος και ποιητής, που εμπνέεται από τη δική του κριτική στάση και αυτοσυνειδησία, απέναντι σε όσα μας περιβάλλουν. Η καλλιτεχνική του δημιουργία εκφράζεται σε ένα πολυμορφικό έργο, μέσα από το οποίο προσδίδει έμφαση στη σύνδεση της ποίησης με τη ζωγραφική. Είναι συγγραφέας λογοτεχνικών έργων και ασχολείται επίσης με τη σκηνοθεσία και τη συγγραφή σεναρίων για τον κινηματογράφο. Τα έργα του έχουν διακριθεί σε Αμερική και Ευρώπη. Μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Νέας Υόρκης, Λος Άντζελες και Λευκωσίας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ