Η τέχνη του δρόμου που «κλείστηκε» σε μια Gallery

Την πρώτη του ατομική έκθεση ετοιμάζει στο νησί, ετοιμάζει ο νεαρός Κύπριος ζωγράφος Χρίστος Κακουλλής –ο οποίος έχει ήδη βραβευτεί και συμμετέχει σε διαγωνισμούς στην Αμερική, την Αυστραλία και την Αγγλία.

 


Article featured image
Article featured image

Ο ίδιος με μια προσωπική του ανάρτηση στο διαδίκτυο, κατέγραψε συναισθήματα και σκέψεις που αφορούν την πρώτη του έκθεση στην Κύπρο. 

«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, κάτι που επιθυμούσα και μετά από αρκετά χρόνια, κατάφερα να το πραγματοποιήσω. Χρειάζεται δύναμη για να υποστηρίζεις τα θέλω σου, αλλά χρειάζεται περισσότερα κότσια για να τα παρουσιάσεις στο κόσμο. 

Σε μια κοινωνία που κάθε τι διαφορετικό περιθωριοποιείται και κλείνει μάτια και αυτιά στην αλήθεια, το έργο που επιτελώ έχει ως σκοπό την αφύπνιση της κοινωνίας σε θέματα όπως η φτώχεια, οι πρόσφυγες, η ΛΟΑΤ κοινότητα και ευρύτερα τον ρατσισμό σε όλες του τις μορφές. 

Στις 9 Ιουλίου και ώρα 20:00, θα πραγματοποιήσω την πρώτη μου ατομική έκθεση ζωγραφικής, παραθέτοντας τα έργα μου, τα οποία εκφράζουν τις ανησυχίες μου ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος, πάνω σε θέματα τα οποία ταλανίζουν την σημερινή κοινωνία. 

Ένας τρόπος να αλλάξουμε τη γκρίζα κοινωνία, γεμίζοντας την χρώμα και ελπίδα. Σας προσκαλώ στην έκθεση που θα διαρκέσει μια εβδομάδα στη Star A. Art Gallery στην Οδό Δεληγιώργη 5, Λευκωσία (απέναντι από την ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ).  Τα εκθέματα έχουν γίνει με μία διαφορετική τεχνική και η έκθεση μπορεί να χαρακτηριστεί μοναδική στο είδος της». 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ