Ένας Πολωνός φωτογραφίζει γυμνά στην Κύπρο [ΒΙΝΤΕΟ]

Με καταγωγή από την Κρακοβία της Πολωνίας, ο φωτογράφος Yan Mcline έγινε γνωστός κυρίως λόγω των γυμνών μοντέλων που χρησιμοποιεί στα φωτογραφικά του project.

 


Article featured image
Article featured image

Στο τελευταίο του εγχείρημα ο Mcline, επισκέπτεται διάφορες χώρες και απαθανατίζει όλα εκείνα που έχει ονειρευτεί, μέσα από την άγρια, ακατέργαστη και μοναδικά όμορφη φύση του κάθε προορισμού. 

Το Photo Tour, θέλει να αναδείξει όλα εκείνα τα σημεία του πλανήτη που δεν συμπεριλαμβάνονται στους κλασσικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, τονίζοντας την απεριόριστη ομορφιά τους.

Η μια ιδιαιτερότητα του project έγκειται στο γεγονός ότι παράλληλα ο φωτογράφος, το χρησιμοποιεί και ως σχολή φωτογραφίας, έχοντας μαζί τους επίδοξους φωτογράφους, οι οποίοι φωτογραφίζουν κάτω από τις οδηγίες του. 

Η διαδικασία κρατάει όλη μέρα, ενώ παράλληλα υπάρχει ανοιχτή συζήτηση για ότι συμβαίνει. 

Εκτός όμως από τα υπέροχα τοπία και τους μαθητές του, ο Mcline, έχει μαζί του γυμνά μοντέλα, τα οποία αποτελούν το επίκεντρο της φωτογράφισης. 

Μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει με τα γυμνά του μοντέλα, στα Καρπάθια όρη, στην Κούβα, στην Ζανζιβάρη, στο Καζακστάν, στην Κριμαία, αλλά και στην Κύπρο. 

Υπάρχουν μάλιστα δύο βίντεο με τα γυμνά μοντέλα να τρέχουν ανέμελα στις ομορφιές της Κύπρου και να απολαμβάνουν την κυπριακή φύση…

 

Trailer Cyprus photo-tour 2015 from Yan McLine on Vimeo.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ