Το εσώρουχο-σερβιέτα σού λύνει τα χέρια και σου γλυτώνει χρήματα

Αποτελεί ίσως μια από τις πιο δύσκολες και άβολες περιόδους της γυναίκας και κατά συνέπεια του συντρόφου, αφού η ένταση και τα νεύρα λόγω ορμονών, συνήθως έχουν την τιμητική τους.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες κατά την εβδομάδα της έμμηνου ρήσης, είναι ότι πρέπει να έχουν μαζί τους όπου πάνε, τα κατάλληλα είδη για την φροντίδα της υγιεινής τους, όπως είναι οι σερβιέτες ή τα ταμπόν κ.ο.κ.

Μια ομάδα γυναικών που βιώνει από πρώτο χέρι αυτές τις δυσκολίες, αποφάσισε να φτιάξει ένα εσώρουχο το οποίο θα προσφέρει αποτελεσματική προστασία απ’ όσα δυσάρεστα συνοδεύουν την περίοδο, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να κυκλοφορούν ελεύθερα, μακριά από αγκυλώσεις και περιορισμούς. Εκτός όμως από τα πιο πάνω, σκέφτηκαν πώς μια τέτοια «εφεύρεση», θα γλύτωνε πολλά χρήματα στις γυναίκες.

 



Το πρώτο σούπερ αδιάβροχο εσώρουχο με την επωνυμία THINX–όπως το αναφέρει η ιστοσελίδα- φιλοδοξεί να φέρει επανάσταση στη ζωή των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Μπορεί άνετα να αντικαταστήσει τα παραδοσιακά μέσα προστασίας, και να σας καλύψει όλες τις ανάγκες. 

Παράλληλα το συγκεκριμένο εσώρουχο είναι καλαίσθητο, πλένεται κανονικά και δεν έχει ημερομηνία λήξης. Για να το αποδείξει αυτό μάλιστα, η εταιρεία υπόσχεται να επιστρέψει το χρήματα σε όποια γυναίκα δεν μείνει ευχαριστημένη από τη χρήση του εν λόγω εσωρούχου. Η τιμή του ανέρχεται στα 34 δολάρια. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ