Νέος χώρος για δεξιώσεις στη Λευκωσία

Το Occhio Hospitality Group παρουσιάζει το Boulevard, το νέο του χώρο.

 


Article featured image
Article featured image

Βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας (Λεωφ. Γρίβα Διγενή) και είναι ιδανικό για τη φιλοξενία γάμων, βαπτίσεων, cocktail parties καθώς και κάθε τύπου επαγγελματικών ή κοινωνικών εκδηλώσεων.

Με δυνατότητα υποδοχής έως και 380 καθιστούς καλεσμένους, οι δύο αίθουσες του Boulevard αποτελούν ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να συνθέσουν ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες τους, το ξεχωριστό σκηνικό της εκδήλωσής τους. 

Με μινιμαλιστικές γραμμές, διακριτική πολυτέλεια και ατμοσφαιρικό  φωτισμό, η κάθε αίθουσα έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να διαμορφώνεται  χωρίς περιορισμούς με βάση την αισθητική προσέγγιση της κάθε εκδήλωσης.

Φυσικά, κάθε εκδήλωση κρίνεται και από την ποιότητα του φαγητού.  Η ομάδα των σεφ του Occhio Hospitality Group, έχοντας ως ναυαρχίδα τη δημιουργική διεθνής κουζίνα, με επιρροές από την ασιατική, την ανατολίτικη και την αμερικάνικη κουζίνα, καθώς και κλασικές ευρωπαϊκές επιλογές παρασκευασμένες με τεχνικές της σύγχρονης γαστρονομίας, έχει στόχο να αφήνει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. 

 



Με έμφαση στα εποχιακά ποιοτικά υλικά, το μενού χαρακτηρίζεται από τον αρμονικό συνδυασμό των γεύσεων και την εκλεπτυσμένη παρουσίαση, όπως άλλωστε απαιτεί κάθε συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία.

Και φυσικά, στο μενού δεν θα βρείτε προ-καθορισμένες επιλογές. Τα εξατομικευμένα μενού, υπόσχονται να ικανοποιήσουν τόσο τα μάτια όσο και τον ουρανίσκο των πιο απαιτητικών, και σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση του Occhio Hospitality Group, η κάθε εκδήλωση αποτελεί μια απαράμιλλη εμπειρία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ