Ξεκίνησαν για το ταξίδι της επιστροφής οι Vespa

Αναχωρεί σήμερα ατμοπλοϊκός από την Αγκόνα Ιταλίας, η κυπριακή αποστολή που συμμετείχε στο VESPA WORLD DAYS 2016 στο Saint Tropez της Γαλλίας.

 


Article featured image
Article featured image

Οδηγώντας τα μικρού κυβισμού βεσπάκια τους, ξεπερνούν μέχρι στιγμής τα 2,900km στους δρόμους της Ελλάδας, Ιταλίας και Γαλλίας.

Η παραμονή της κυπριακής αποστολής στο Saint Tropez ολοκληρώθηκε με επιτυχία της Κυριακή, στην καθιερωμένη παρέλαση των αποστολών από όλο το κόσμο, όπου για πρώτη φορά σε Παγκόσμια Συνάντηση των Βέσπα κυμάτισε περήφανη η κυπριακή σημαία, με τους διοργανωτές να τοποθετούν επίσημα πλέον την Κύπρο στις επίσημες εκδηλώσεις τους.

Τα κυπριακά πληρώματα, με τους Λοΐζο Λοΐζου (Fabiano) του VESPA CLUB Di FAMAGUSTA και ο Κυριάκο Τσιηφτέ του VESPA FOR LIFE CYPRUS, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή από την Ελλάδα, άρχισαν το ταξίδι της επιστροφής από την Κυριακή, περνώντας από Γένοβα, Ραπάλλο, Φλωρεντία, Σιένα και Αγκόνα.

 



Εκεί συνάντησαν ξαφνικές καλοκαιρινές καταιγίδες, που δημιούργησαν τα πρώτα τεχνικά προβλήματα σε Βέσπα ελληνικού πληρώματος, που είχε ως αποτέλεσμα την αναγκαστική ρυμούλκιση κατά τα τελευταία 155 km της διαδρομής στους ιταλικούς δρόμους.

Είναι σημαντικό να τονιστεί πως η συνολική απόσταση που κάλυψαν ήδη τα κυπριακά πληρώματα ξεπέρασε κατά πολύ τα αρχικά πλάνα, λόγω αλλαγών των αρχικών διαδρομών, λόγω καιρικών συνθηκών και οδικών έργων στους ιταλικούς δρόμους, καλύπτοντας ήδη 2,905 km.

Η αποστολή επιστρέφει την Παρασκευή 10/6,  αργά το βράδυ,  στην Κύπρο, με απέραντη ικανοποίηση και πλούσιες εμπειρίες, με αναμνήσεις και θαυμασμό για την εκπλήρωση του στόχου.




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ