«Μπαμπά, σου έχω πάρει δώρο από το T-bar»

«Τζιαι τι εν τούτο;» μού λέει με απορία. «Κατάστημα με μπλούζες που τες κάμνεις μόνος σου, σε ότι χρώμα θέλεις και ότι σχέδιο θέλεις».

 


Article featured image
Article featured image

Γράφει η Αμελί Νικηφόρου

Φωτογραφίες: Θεοδώρα Ιακώβου


 

Πέρσι, τέτοια εποχή, είχα πάρει στον πατέρα μου custom made μπλουζάκι (κομμένο και ραμμένο πάνω του δηλαδή), από τα T-bar, για την γιορτή του πατέρα. 

Μόλις του είπα T-bar, νόμισε πώς είχα πάρει ουίσκι ή κάτι τέτοιο, όταν του έδειξα το κουτί όμως το έβλεπε σαν καλυμμένη νάρκη που ήταν έτοιμη να εκραγεί στα χέρια του και όταν επιτέλους το άνοιξε και είδε το δώρο, τον έπιασε το γέλιο -φυσικά και δεν μπορώ να πω τι έγραφε η μπλούζα- και το φόρεσε σχεδόν αμέσως. 

Πριν 2-3 μέρες με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει με ύφος: «Έλα να σου πω, φέτος, για την Ημέρα του Πατέρα (σ.σ. 19 Ιουνίου), τη μπλούζα που θα μου πιάσεις δώρο απο το T-bar, θέλω την σε μπλε σκούρο». 

Κάπως έτσι πάει με το T-bar, κολλάς και θες συνέχεια και μια καινούργια μπλούζα, με ένα νέο σχέδιο που θα το φοράς εσύ και κανείς άλλος. 

Με αφορμή λοιπόν την Ημέρα του Πατέρα, κάναμε «επιδρομή» στο κατάστημα T-bar στη Λεμεσό, και ανακαλύψαμε τα νέα trendy κουτιά δώρων με τις 4 εποχές, αλλά και τα special edition T-shirts για την Ημέρα του Πατέρα. 

Έξυπνες και χιουμοριστικές ατάκες, άκρως καλοκαιρινά χρώματα και πάντα η καλύτερη ποιότητα σε ύφασμα και print. Σίγουρα, μια από τις πιο value for money επιλογές δώρου που έχεις. Ειδικά για μια τέτοια ιδιάζουσα περίπτωση όπως η μέρα που γιορτάζουν οι πατεράδες μας!





Αν δεν ξέρεις ακόμα το T-bar καλά κάνεις να το μάθεις...

Το T-bar άνοιξε αρχικά στη Θεσσαλονίκη (2005) και από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του έφερε επανάσταση στο Custom Made Clothing. To 2008 άνοιξε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας, στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, δίπλα από το ΤΕΠΑΚ. 

«Δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας, να δημιουργήσουν το δικό τους, προσωπικό T-shirt, είτε αλλάζοντας τα σχέδια που ήδη διαθέτουμε στο πλούσιο portfolio μας, είτε σχεδιάζοντας με τη βοήθεια του δημιουργικού τμήματος το μοναδικό τους T-shirt», αναφέρει ο ιδιοκτήτης Σάββας Παπαδόπολος.

Μπορείς λοιπόν να σκεφτείς κάτι καλύτερο για δώρο από ένα έξυπνο, μοναδικό custom made μπλουζάκι από τα T-bar; Κι αν πάλι δεν θες μπλουζάκι, τότε μπορεί να επιλέξεις μια πετσέτα μπάνιου ή θαλάσσης, καπελάκια τύπου τζόκεϊ, και όποιο άλλο προϊόν μπορεί να τυπωθεί πάνω του κάτι.





Αν δεν μπορείς να πας, καν’ το online

Κι επειδή προς το παρόν το μοναδικό κατάστημα T-bar βρίσκεται στη Λεμεσό και δεν είναι εύκολο να πάνε όλη απ’ εκεί να διαλέξουν, το online shop σού λύνει τα χέρια, αφού μπαίνοντας όχι μόνο έχεις όλες τις επιλογές όλες μπροστά σου, με τιμές και μεγέθη, αλλά την ίδια στιγμή μπορείς να στείλεις την παραγγελία σου, να πληρώσεις με Visa ή Pay Pal, και να στείλεις το δώρο σου στην πόλη που θες, αλλά και στο εξωτερικό, αφού αποστολές γίνονται σε Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία, Καναδά, ακόμα και Αυστραλία. 

*Στους εντός Κύπρου πελάτες παρέχεται η δυνατότητα να παραγγείλουν και να πληρώσουν και με αντικαταβολή! Όλες τις παραδόσεις εντός Κύπρου τις αναλαμβάνει η εταιρεία ACS Courier, ενώ τα εκτός Κύπρου δέματα στέλνονται ασφαλισμένα και συστημένα με το Κυπριακό Ταχυδρομείο.



H επικοινωνία για παραγγελίες γίνεται κυρίως μέσω μηνυμάτων στο inbox της σελίδα, αλλά αν κάποιος θέλει, μπορεί επίσης να καλέσει στο 25 570 540 ή να στείλει e-mail στο papadopoulloss@yahoo.gr.

Παραγγελίες μπορείς να στείλεις και online, είτε στο site www.t-bar.com.cy είτε στο facebook page T-Bar Cyprus.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ