Ένα φεστιβάλ gourmet στη Λάρνακα

Απολαύστε μια ολόκληρη εβδομάδα μαγειρικής τέχνης, με οκτώ κορυφαίους σεφ -βραβευμένους με 9 αστέρια Michelin- να μαγειρεύουν για εσάς, ιδιαίτερες και εκλεπτυσμένες γεύσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Από τις 19 έως 26 Ιουνίου οι κορυφαίοι Harald Wohlfahrt, Kolja Kleeberg, Jörg Sackmann από τη Γερμανία, Tanja Grandits από την Ελβετία, ο αυστριακός σεφ τηλεόρασης Oliver Hoffinger και ο Ιταλός σεφ Renato Manzi, θα «διασταυρώσουν τις κουτάλες τους» στο ξενοδοχείο Aldiana στη Λάρνακα, ετοιμάζοντας ένα φανταστικό γαστριμαργικό ταξίδι.

Το Gourmet Φεστιβάλ 2016 ξεκινά με μια αξέχαστη κυπριακή βραδιά. Στο "Sous vide" -Cooking  course με τον Hubertus Tzschirner οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την προετοιμασία για κρέας και ψάρι.  

Για όσους το επιθυμούν, είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στο “Better Burger”. Σε αυτό το μάθημα θα έχουν την ευκαιρία μάθουν πώς να προετοιμάσουν καταπληκτικά Burgers, αλλά και να μάθουν να συνοδεύουν το κάθε φαγητό με το κατάλληλο ποτό. 

Ένα νόστιμο γεύμα χρειάζεται ένα καλό κρασί, έτσι λένε. Κατά τη διάρκεια του Gourmet Φεστιβάλ 2016 στο Aldiana Κύπρου, η sommelier Natalie Lumpp θα βρίσκεται σε μια «περιοδεία κρασιού» και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό κρασί για να συνοδεύσετε το γεύμα σας. 

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με το «Kitchen Party» με 7 live cooking stations την Τρίτη 21 Ιουνίου, ενώ η επίσημη εσπερίδα γκαλά «Dining under Stars” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 19.00 ακριβώς. 

Μια μοναδική εμπειρία ενός Gourmet Φεστιβάλ μέσα στην όμορφη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου  Aldiana Cyprus. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ