Το Xconfession, παίρνει τις ερωτικές σου φαντασιώσεις και τις κάνει ταινία πορνό

«Φαντάζομαι να χορεύω μόνη μου στο σπίτι, και να έρχεται να με αγκαλιάζει από πίσω. Να μου φιλάει τους λοβούς και να χαϊδεύει τους μηρούς μου. Είμαι ήδη ερεθισμένη. Η κουνιστή καρέκλα δίπλα στο παράθυρο, μοιάζει η ιδανική επιλογή…»

 


Article featured image
Article featured image

Οι ερωτικές φαντασιώσεις για όλους μας, αποτελούν τις γλυκιές αμαρτίες που λίγοι ομολογούν και ακόμα λιγότεροι κάνουν πραγματικότητα. 

Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγαν ότι πλέον υπάρχει ένα site στο οποίο μπορείς να στείλεις τις πιο kinky φαντασιώσεις σου, τις οποίες στην πορεία μπορεί να τις δεις να παίρνουν σάρκα και οστά και να γίνονται ταινία – πορνό. 

Το project Χconfession, είναι ίσως η επανάσταση στο χώρο της βιομηχανίας πορνό η οποία το τελευταίο διάστημα, έχει αρχίσει να επαναλαμβάνεται και να κουράζει. 



 

Ποιος ερεθίζεται ερωτικά σήμερα, με τον υδραυλικό που μπαίνει στο σπίτι, βρίσκει την γυμνή ιδιοκτήτρια (ένα καθημερινό σενάριο δηλαδή) και αμέσως αρχίζει το τάκα-τάκα; 

Το συγκεκριμένο project λοιπόν, αφουγκράστηκε την ανάγκη του κόσμου για κάτι καινούργιο και διαφορετικό, αρχικά μέσα από την ανάγκη της ίδιας της εμπνεύστριας Erica Lust, η οποία είναι και οι σκηνοθέτης των ταινιών. 

Αυτή η νέου τύπου πορνογραφία στην ουσία ζωντανεύει τις ανώνυμες, τις πιο τολμηρές και τις πιο απαγορευμένες φαντασιώσεις απλών ανθρώπων σε ερωτικές ταινίες, με μια πιο φεμινιστική και αισθησιακή ματιά. 

Η Lust στην ουσία έκανε κάτι πολύ απλό. Με πραγματικούς ηθοποιούς γυρίζει υψηλής αισθητικής καλογυρισμένα φιλμάκια, βασισμένα ακριβώς στις εξομολογήσεις των ανώνυμων αναγνωστών της. Το XConfessions δέχεται μόνο ανώνυμες ομολογίες που υποβάλλονται στην ιστοσελίδα και δημοσιεύονται καθημερινά. 

Το εντυπωσιακό είναι ότι σε πολύ λίγο διάστημα, το XConfessions ξεχώρισε και προκάλεσε αίσθηση και αυτό μάλλον λόγω του ότι τα φιλμάκια απέχουν πολύ από την σκληρή και προχειροφτιαγμένη εικόνα των ταινιών πορνό που είχαμε συνηθίσει έως σήμερα. 

Αν επιθυμείτε πάντως να γίνεται μέλος σε αυτό τον διαδραστικό κόσμο σεξουαλικών φαντασιώσεων και ερωτικών ταινιών δεν έχετε παρά να γίνεται συνδρομητής με ένα σχετικά μικρό κόστος και να γνωρίσετε ένα νέο ερωτικό κόσμο. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ