Ευρωπαϊκή διάκριση για το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας

Μια σημαντική διάκριση πέτυχε ο Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας, σχετικά με την παροχή υπηρεσιών σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα εξασφάλισε τιμητική μνεία στην κατηγορία «Καλύτερο αεροδρόμιο Ευρώπης, στον τομέα εξυπηρέτησης ατόμων με κινητικές δυσκολίες». 

Η διάκριση αυτή προέκυψε στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 12ης ετήσιας γενικής συνέλευσης της ACI Ευρώπης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 22 Ιουνίου 2016 και στην οποία συμμετείχαν διάφοροι φορείς και υπηρεσίες από ευρωπαϊκά αεροδρόμια. 

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας έλαβε τιμητική υπόμνηση, ως το πιο προσιτό αεροδρόμιο για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Διακρίνεται επίσης και για τη θετική εμπειρία ταξιδιού που εξασφαλίζει στα άτομα με κινητικές δυσκολίες, καθώς επίσης και για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλει για να συνάδει με τα (ευρωπαϊκά) πρότυπα εξυπηρέτησης ατόμων με κινητικά προβλήματα. 

Σε δηλώσεις της, η κα Ελένη Καλογήρου, Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports, εξέφρασε την ικανοποίηση της για την τιμητική διάκριση που εξασφάλισε ο Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας και συνεχάρη την κα Σόφη Χριστοφίδου, διευθύντρια του τμήματος εξυπηρέτησης επιβατών και επικεφαλής της υπηρεσίας εξυπηρέτησης ατόμων με κινητικά προβλήματα της Hermes Airports, καθώς επίσης και την εταιρεία S&L Airport Services Ltd, η οποία είναι αρμόδια για την παροχή υπηρεσιών σε άτομα με κινητικές δυσκολίες, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. 

Η κα Καλογήρου, επεσήμανε τέλος τη σαφή δέσμευση της Hermes, να παραμείνει προσηλωμένη στην προσπάθεια της για συνεχή αναβάθμιση του συγκεκριμένου τομέα και παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στα άτομα με κινητικά προβλήματα ή αναπηρίες.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ