Σεξομολογήσεις #267: Είσαι όπως την Αίτνα

Article featured image
Article featured image

Αγαπητή μου Tipster,

Εδώ και μήνες το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι αν πρέπει να σου στείλω, αλλά τελικά εν άντεξα... Κάπου πρέπει να τα πω.



Λοιπόν, είμαι η Μαρία τζαι είμαι 29. Ξέρω ότι η ιστορία που θα ακούσεις εν να σου φανεί απίστευτη, αλλά δυστυχώς εν η ιστορία της ζωής μου. Γενικά, εν με λέεις άσχημη, αντίθετα μια χαρά κοπέλλα είμαι. Εμεγάλωσα όμως σε ένα περιβάλλον με αυστηρές αρχές τζαι γενικά ήμουν πολλά κλειστή ως άνθρωπος. Οι αδελφές μου επαντρευτήκαν νωρίς, εφύαν τζαι εκάμαν τζιήνα που εθέλαν. Εγώ, μιαν οι σπουδές, μιαν τα μεταπτυχιακά τζαι μιαν τα δοκτοράτα, επεράσαν τα χρόνια τζαι εμείναμεν έτσι. Τι εννοώ; Ότι έφτασα 30 τζαι ακόμα τον καρπό του έρωτα εν τον εγεύτηκα. Ναι, ντρέπομαι να το πω, αλλά είμαι ακόμα παρθένα. Κατά περιόδους είχα κάποιες σχέσεις μικρές, αλλά ποττέ εν είχα νοιώσει έτοιμη να προχωρήσω, είχα τζαι τα θκιαβάσματα στη μέση, έπαιζα πελλόν. Τωρά που ετέλειωσα που ούλλα όμως τζαι άρκεψα να χαλαρώνω εχτυπήσαν οι ορμόνες μου κόκκινο. Θορώ αρσενικό τζαι γυρίζει το μάτι μου (εν θα πω τζαι τι άλλο παθαίνω γιατί σίουρα εν να με λογοκρίνεις).

Που τη μια νοιώθω τύψεις γιατί εν πιστεύκω στο προγαμιαίο σεξ γενικότερα, αλλά έντζαι μπορώ να το ελέγξω. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, έχει έναν τύπο που τη δουλειά που νομίζω πώς με γουστάρει. Τζαι αν με ρωτάς, που τη μια θέλω να τον κολλήσω πάνω στον τοίχο τζαι να του αλλάξω τα φώτα, και από την άλλη, τραβώ πίσω τζαι φκαίνει μου το σύνδρομο της μοναχής… Εν ξέρω τι να κάμω. Αν το μετανιώσω μετά, αν αλλάξω γνώμη, αν δεν πάει κάτι καλά; Έντζαι έχει επιστροφή….





Δύσκολα τα πράγματα με την περίπτωσή σου. Από τη μια, είναι όντως περίεργο στην εποχή μας και να μην έχεις δοκιμάσεις τον καρπό τον απαγορευμένο που εν γλυτζιής ο ευλοημένος. Και από την άλλη, τα πιστεύω και οι αρχές του καθενός, οφείλουν και πρέπει να γίνονται σεβαστά. Αλλά απ’ ότι καταλάβω, εσύ μάνα μου είσαι όπως την Αίτνα. Λυπούμε τον τύπο που εν να κόψει σε μη ασφαλή ακτίνα όταν κάνεις την έκρηξη. Ο έρωτας όχι μόνον είναι ευλογία, είναι και υγεία. Όταν γίνεται σωστά και με την κοινή συναίνεση των δύο μελών, όχι μόνο δεν είναι κακό ή μεμπτό, αντίθετα είναι και αναγκαίο. Νοιώθεις τον άλλον καλύττερα, αντιλαμβάνεσαι άλλα πράγματα. Νομίζω ήρτεν η ώρα να δώκεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να το δοκιμάσει, αλλά λάου–λάου μεν πάθεις κανένα σοκ. Στο κάτω–κάτω εν τζαιρός που αγοράζουν γουρούνι στο σακί;

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ