Η νέα στολή της Ομόνοιας έρχεται από τις «χρυσές» εποχές

Μια φανέλα που φόρεσαν οι Καϊάφας, Τσίκκος, Σαββίδης, Φίλιππος, Γκρέκορι. Μια φανέλα που έχει συνδεθεί με κατακτήσεις τίτλων και με ιστορικά ρεκόρ.

 


Article featured image
Article featured image

Η νέα Puma στολή για τα εκτός έδρας της Ομόνοιας θυμίζει αυτή των δεκαετιών ΄70 και ΄80.

 

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια:

«Την εμφάνιση με την οποία έγραψε μερικές από τις πιο "χρυσές" σελίδες της ιστορίας της, ετοιμάζεται, μετά από 40 χρόνια, να φορέσει ξανά η ομάδα μας.

Στον αυριανό (30/06) αγώνα με αντίπαλο την Μπάναντς, η ομάδα μας θα αγωνιστεί με τη νέα άσπρη εμφάνιση (2η στολή), η οποία έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από τον πολυεθνικό κολοσσό αθλητικών ειδών, PUMA.

Η εμφάνιση αυτή, από οπτικής πλευράς, θυμίζει εκείνη που χρησιμοποιούσε η ομάδα μας σε αρκετές αγωνιστικές περιόδους των δεκαετιών ΄70 και ΄80 και η οποία έχει συνδεθεί με κατακτήσεις τίτλων, με ιστορικά ρεκόρ και με μεγάλες επιτυχίες.

Ευχή όλων μας όπως η νέα έκδοση αυτής της εμφάνισης - για την κατασκευή της οποίας η PUMA έχει χρησιμοποιήσει την κορυφαία της τεχνολογία με στόχο να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα στους ποδοσφαιριστές μας - συνδεθεί με επιτυχημένη παρουσία στην Ευρώπη, αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις.

#strongertogether

Σύντομα θα ανακοινωθούν πληροφορίες για την παρουσίαση των εμφανίσεων της αγωνιστικής περιόδου 2016-17».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ