Το κλάμα της Παρασκευής εν γέλιο του Σαββάτου #15

Ό,τι σχολιάσαμε το διάλειμμα στη δουλειά, στα μπαράκια και στο messenger τη βδομάδα που μας πέρασε. Κάθε Παρασκευή εδώ, από την συντακτική ομάδα της CΙΤΥ. 


Article featured image
Article featured image

Άκρως ενδιαφέρουσα η βδομάδα που μας πέρασε, παράπονο δεν έχουμε κανένα. Τίγκα στα troll opportunities, που λέμε και στα κυπριακά. 

Κάνουμε αρχή με την ατάκα μίας αλλού-για-αλλού-ρεπόρτερ που βγήκε να μας πει σχετικά με τον θάνατο των πυροσβεστών στις πυρκαγιές: "Για ακόμα ένα καλοκαίρι η Κύπρος ανέδειξε νέους ήρωες, οι οποίοι θυσιάστηκαν για την πατρίδα". 

Και τι είναι οι ήρωες, χρυσή μου κόρη, η νέα καλοκαιρίνη κολεξιόν του οίκου Dior και μας το διατυπώνεις έτσι; Ξουτ!   

 

 

Απ' το φονικό στην Αγία Νάπα μας προέκυψε και δεύτερο αστυνομικό ρεπορτάζ, το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στην ημερήσια διάταξη των μίντια.

SILVER ALERT! ΧΑΘΗΚΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!     

 

 

Αυτός ο κύριος που βλέπετε πιο κάτω είναι ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος.

Φήμες λένε πως έχει ζηλέψει την any-publicity-is-good-publicity κακή δημοσιότητα του Αρχιεπίσκοπου Χρυσόστομου και στήνει βιογραφικό με στόχο να του πάρει την θέση.

Έχει μάλιστα προτείνει να φτιάξουμε 'κλινική αποτοξίνωσης για τους ομοφυλόφιλους', να τους ρίξουμε μέσα, να φέρουν τα μυαλά τους. 

Make love, not πιο-οπισθοδρομικές-δηλωσεις-πεθαίνεις κύριος Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος. 

 

 

Τα συγχαρητήριά μας, βεβαίως-βεβαίως,στην Νεκταρία Παναγή, παρόλα αυτά το σύνδρομο ΡΙΚ "Δεν θα παίζω τις διαφημίσεις των Turkish Airlines κατά την διάρκεια του Euro", ίσως να ήρθε η ώρα να το ξεπεράσουμε. 

Όχι τίποτα άλλο, αλλά... τελειώνει και το Euro. 

Τρέμετε Τούρκοι, σας νικήσαμε! 

 

 

Και από την Τουρκία που μας βλέπει και τρέμει, μεταφερόμαστε στην Μεγάλη Βρετανία και το Brexit της που μας χάρισε και μας χαρίζει συγκλονιστικές στιγμές πέραν των πολιτικών και οικονομικών αναλύσεων. 

Να, εδώ, κυπριακό site, σπέρνει τον πανικό [και το γέλιο] για τις κύπριες μάνες που πετούν εσπευσμένα να πάνε στα κυπριακά παιδιά τους. 

 

 

Έκανες κι εσύ κοινοποίηση εκείνη την hoax και καλά ανακοίνωση που σου 'προστατεύει' τα προσωπικά σου δεδομένα στο facebook; Όχι; Κάνε την αμέσως, γιατί αύριο [δεν καθορίσαμε ποια μέρα είναι το αύριο] ο Zuckerberg θα πάρει την out of focus φωτογραφία που ανάρτησες από το reunion με τους συμμαθητές σου στην ταβέρνα του Ζαννέτου και θα την κοινοποιήσει στο παγκόσμιο. 

Τρέξε, προλαβαίνεις.  

 

Αυτό δεν θα το ξεφτιλήσουμε γιατί ξεφτιλίστηκε μόνο του. Απλά κρατάμε και αναμεταδίδουμε το πιο έξυπνο σχόλιο που πέρασε από μπροστά μας στα σόσιαλ: 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΟ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ!

 

 

Το πιο κάτω ανέβασε η επίσημη σελίδα της Αστυνομίας Κύπρου στο facebook σήμερα, σελίδα η οποία τείνει να γίνει η αγαπημένη μας

Για περισσότερα κάντε like, να είστε πάντα ενήμεροι.

 

 

Με όλα τα στραβά, ανόητα και ανάποδα, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι εκεί έξω που έχουν χιούμορ.

Ευτυχώς δηλαδή.  

* Φωτογραφία από το μαγειρείο του κυρίου Ματθαίου στην Φανερωμένη


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ