Σεξομολογήσεις #268: «Εν εξανάνιωσα ποττέ έτσι πράμα»

Article featured image
Article featured image

Tipster μου, γειά σου 

Εν περασμένη η ώρα που σου γράφω, αλλά έπιασε με μια νοσταλγία, έναν κακό και εν είχα πλάσμα να μιλήσω να πω τον πόνο μου. Προτιμώ να μείνω ανώνυμη, τζαι εν να καταλάβεις το γιατί στην πορεία.

Είμαι 32 χρονών και έχω σχέση 4 χρόνια. Συγκατοικούμε, μάλιστα, τα τελευταία δύο. Γενικά, περνούμε καλά -ok, με κρύο με βράστη. Συνηθίσαμε τζιόλας, ο ένας τον άλλον -εν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο. Το θέμαν όμως είναι πως πάντα ένοιωθα πώς κάτι έλειπεν, υπήρχεν ένα κενό. Την περασμένη βδομάδα, εκάλεσεν με μια συνάδελφος στα γενέθλιά της, σ’ ένα μπαράκι. Ήταν κάτι φίλες της και κάποιες άλλες που το γραφείο. Τζιαμέ που ήταν γενικά βαρετή η κατάσταση, ήρταν τα πρώτα σφηνάκια, μετά τα δεύτερα τζαι επήεννεν η ιστορία, ώσπου εβρέθηκα στην τουαλέτα να προσπαθώ να συνέλθω που την πολλή τεκίλα τζαι την βότκα. Δαμέ να σου αναφέρω πώς η κολλητή της συναδέλφου μου, όλη νύχτα ήταν καρφωμένη πάνω μου με τα μάτια της, σε σημείο που ενόμιζα πώς εν με θέλει -ένοιωθα δηλαδή ότι κάτι της έκαμα. Όπως και να έχει, είμαι που λαλείς στην τουαλέτα, χάλια μαύρα, ώσπου σε μια φάση, νοιώθω κάποιον να με αγκαλιάζει που πίσω και να με ρωτά αν είμαι καλά. Γυρίζω να δω τζαι ήταν η «κολλητή».

Λαλώ της «εν είμαι πολλά καλά, αλλά εν να μου περάσει, ευχαριστώ», τζαι ξαναγυρίζω μπροστά. Τα χέρια όμως εξακολουθούσαν να είναι κολλημένα πάνω μου. Για να είμαι ειλικρινής, ένοιωθα περίεργα, αλλά για έναν ανεξήγητο λόγο, εν της ελάλουν να τα φύει. Εν επεράσαν 5 λεπτά, τζαι πλησιάζει με το στόμα της τον σβέρκο μου και αρχίζει να με αγγίζει απαλά με τα χείλη της. Εσηκώστηκεν η τρίχα μου, ετρόμαξα, πάλε όμως εν αντέδρασα, τίποτε -άγαλμα. Και ώσπου δεν έκανα τίποτε εγώ, εκείνη εσυνέχιζεν να με φιλά και να πηγαίνει με τη γλώσσα της πίσω από το λοβό, στον λαιμό μου και με τα χέρια της να μου χαϊδεύει το στήθος. Τζείνον ήταν, ελύγισα. Εγύρισα το κεφάλι μου, είδα την στα μάτια για λίγα δευτερόλεπτα, τζαι άρχισα να την φιλώ, με πάθος, με ένταση.

Tipster μου, ήταν λες τζαι ήμουν σε κλουβί για 32 χρόνια, τζαι ξαφνικά έσπασα την πόρτα τζιε απελευθερώθηκα. Την συνέχεια αντιλαμβάνεσαι την… Μέσα σε λίγα λεπτά ήμασταν γυμνές σε μια βρώμικη τουαλέτα ενός bar, με την παρέα έξω να μας περιμένει και εμείς να βιώνουμε το απόλυτο πάθος.


Όπου με άγγιζε με τα χέρια και τη γλώσσα της, ήταν ένας μικρός οργασμός -μέχρι να φτάσω στον μεγάλο. Εν εξανάνιωσα ποττέ έτσι πράμα.


Εν εξαναβρεθήκαμε που τζείνη την ημέρα, αλλά εν εσταμάτησα στιγμή να την σκέφτομαι. Βασικά, ένεν τζίνη που σκέφτομαι, εν το σεξ που εκάμαμεν εκείνη τη νύχτα… Πρώτη φορά ένοιωσα το κορμί μου να πάλλεται με τέτοια ένταση, να νοιώθω πώς θα εκραγώ που ηδονή και ευχαρίστηση. Εν ξέρω τι να κάμω, να χωρίσω τζαι να το δω αλλιώς; Να το ξεχάσω σαν να τζαι εν έγινε ποτέ; Μα πώς να το κάμω τούτο; Εν ξέρω καν τι θέλω πλέον, τι πραγματικά μου αρέσκει.

 

Κορούδα μου καλή, εκόλασές μας με την περιγραφή σου, λυπήθου μας. Αλλά καλύττερα να πάμε στα δικά σου. Αρχικά, δεν μπορώ να αντιληφθώ πως 32 χρονών γυναίκα δεν εκατάλαβες πώς σε τραβά και το πλακωτό; Γίνεται να έτρωες τόσα χρόνια λουκάνικο, να μεν σου άρεσκεν, τζαι να μεν εδοκίμασες τζαι λίγη τάρτα με κρέμα; Όπως και να έχει, φαίνεται πως το κενό που είχες, το γέμισες για τα καλά και ο δρόμος δεν έχει επιστροφή. Εκτός αν συμβιβαστείς με την ιδέα πώς μέχρι να πεθάνεις δεν θα ξαναδείς χαρά στα σκέλια σου, όπως το κορμί σου τη γουστάρει. Τώρα, το βασικό πρόβλημα που εντοπίζω εγώ δεν είναι ότι έχεις διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις από αυτές που νόμιζες, αλλά το γεγονός πώς μετά από όλο αυτό που πέρασες έχεις ακόμα αμφιβολίες αν σου άρεσε και ακόμη χειρότερα δεν ξέρεις αν σου αρέσουν γενικά οι γυναίκες.

Κούκλα μου, θέλεις να ξανά για να το καταλάβεις δηλαδή; Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω εγώ τι τελικά θα επιλέξεις να κάνεις με την ερωτική σου ζωή και τι θα έχεις στο κρεβάτι σου –είναι μια καθαρά δική σου απόφαση. Αυτό όμως που θα σου πω, είναι πώς ο έρωτας και το σεξ είναι αμαρτία όταν τα κάνεις καταναγκαστικά και με το ζόρι. Όταν το γουστάρεις και περνάς καλά τότε είναι υγεία και ευλογία. Το με ποιον ή ποιους επιλέγουμε να μοιραζόμαστε το κρεβάτι μας, σαφώς και δεν αφορά κανέναν παρά εμάς. Απλώς αποφάσισε νάκκον γλήορα να πεις τζαι τζινου του αγοριού που έχεις στο σπίτι, να ξέρει τι να κάμει.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ