Θα πετάει το «αγρινό»;

Θα πετάει, θα πετάει. Έναντι του ποσού των €2 εκατομμυρίων.

 


Article featured image
Article featured image

Η Charlie Airlines, θυγατρική της ρωσικής S7 βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αδειοδότησης στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτήν θα πάνε τα λογότυπα και τα εμβλήματα των Κυπριακών Αερογραμμών.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Φ», η S7 προσέφερε ως δικαιώματα χρήσης €2 εκατομμύρια για να τα χρησιμοποιήσει.

Προσφορές σε αυτή τη διαδικασία υπέβαλαν μόνο δύο αεροπορικές εταιρείες, η S7 (Siberia) και η Aegean Airlines. Οι πληροφορίες λένε πως η Aegean προσέφερε πιο ψηλό ποσό, ενώ έχει το πλεονέκτημα ότι είναι υφιστάμενη μεγάλη αεροπορική εταιρεία, ωστόσο, κρίθηκε ότι η πρότασή της, κυρίως σε σχέση με το προσφερόμενο ποσό, δεν ήταν δεσμευτική σε βαθμό που να κρίνεται αμετάκλητη.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της προκήρυξης, εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα κληθούν οι εκπρόσωποι της S7 που για την ώρα έχει χαρακτηριστεί ως «προτιμητέος προσφοροδότης» για διαπραγμάτευση. Σε περίπτωση αδιεξόδου θα κληθεί για διαπραγματεύσεις και η Aegean.

Να σημειωθεί πως την αίτηση της S7 υπέβαλε και διαχειριζόταν εκ μέρους της Charlie ο πρώην γενικός διευθυντής των Κυπριακών Αερογραμμών Γιώργος Μαυρόκωστας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ