Ένα γευστικό «Κοράλλι» άνοιξε στην Αγία Νάπα

Η καλοκαιρινή Αγία Νάπα, σε υποδέχεται φέτος με μια καινούργια γαστρονομική πρόταση, που απευθύνεται στους λάτρεις του ποιοτικού θαλασσινού φαγητού.

 


Article featured image
Article featured image

Με θέα τη μαγευτική παραλία του Μακρόνησου, το Koralli Seafood Restaurant συνδυάζει ένα γοητευτικό, μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο, με φόντο μια εκ των καλύτερων παραλιών της Κύπρου, προσφέροντας στους πελάτες του μια πλειάδα επιλογών σε παραδοσιακές αγαπημένες γεύσεις με γκουρμέ πινελιές. 

Η εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία στο Koralli SeaFood Restaurant είναι βασισμένη στις ευφάνταστες δημιουργίες του executive chef Δημήτρη Αλεξάνδρου και της ομάδας του, σερβίροντας εκλεκτά πιάτα με βάση τη θάλασσα και εδέσματα όλων των ειδών, αλλά και στην ποιότητα της εξυπηρέτησης με την οποία είναι συνυφασμένο εδώ και χρόνια το ξενοδοχείο Asterias. 



 



Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν επιλογές από φρέσκα ψάρια ψημένα στη σχάρα, σε κρούστα άλατος ή τηγανιτά, platters με θαλασσινά, ή επιλογές όπως τη σπεσιαλιτέ του εστιατορίου, το χταπόδι με μεσογειακά μυρωδικά στη σχάρα με λαχανικά σχάρας και πουρέ καρότου. 

Ανοιχτό τόσο για μεσημεριανό, όσο και για βραδινό, το εστιατόριο αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν την επίσκεψη τους στην παραλία με ένα ποιοτικό και απολαυστικό γεύμα, καθώς επίσης και μια νέα εναλλακτική για βραδινό πέραν από τα τετριμμένα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ