Βρήκαμε το πιο ψυχεδελικό rock πάρτι που παίζει στην Κύπρο

Το Undersound, είναι μια ομάδα νέων που προωθεί και στηρίζει την stoner - psychedelic rock σκηνή στην Κύπρο, διοργανώνοντας party και συναυλίες με περιεχόμενο την μουσική που στηρίζουν.

 


Article featured image
Article featured image

Το ετήσιο φεστιβάλ «Into the Limbo», που λαμβάνει χώρα κάθε Αύγουστο στο εγκαταλελειμμένο χωριό του Αγίου Σοζώμενου, θα πραγματοποιηθεί και φέτος για 6η χρονιά με line up, από 2 κυπριακά συγκροτήματα, 2 από Ελλάδα και ένα από Ιταλία. 

Οι Undersound, στα 6 χρόνια δράσης τους έχουν διοργανώσει συναυλίες με γνωστά ονόματα του χώρου, όπως οι Nightstalker, Routes, Beggars, Universe 217, 1000mods, Lord 13, Los Exorcistas, πάντα όμως με τη στήριξη των εγχώριων συγκροτημάτων του είδους. 



Οι φετινοί συμμετέχοντες αποτελούν ίσως από τα πιο δυνατά line up των τελευταίων διοργανώσεων:

Rawbin Cult (CY): Οι Rawbin Cult είναι μια μπάντα που παίζει μοντέρνα , εναλλακτική και Stoner rock μουσική και δημιουργήθηκε στη Λευκωσία τον Γενάρη του 2013. Παίζουν συνήθως διασκευές από γνωστούς και εδραιωμένους καλλιτέχνες,  αλλά ταυτόχρονα πειραματίζονται με δικούς τους ήχους, από τους οποίους θα μας παρουσιάσουν και ένα δείγμα στο φετινό φεστιβάλ.   

Acamar (CY): Οι Acamar εμφανίζονται για δεύτερη φορά στο φεστιβάλ, μετά από 2 χρόνια και αυτή τη φορά θα μας παρουσιάσουν ολόκληρο το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους. Για όσους δεν τους γνωρίζουν είναι ένα instrumental space rock τρίο με progressive και ψυχεδελική αισθητική. 

Space Slavery (GR): Οι Space Slavery είναι ουσιαστικά το instrumental μέρος των headliners του περσινού φεστιβάλ «Lord 13». Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ΕΡ με το αυτό το project, που το χαρακτηρίζουν ως «Space, punk, rock, audio anarchy».   

Sadhus (GR): Οι Sadhus «The Smoking Community» είναι μία πενταμελής μπάντα, η οποία δημιουργήθηκε το 2008, με το ρητό ‘Roll Fast-Play Slow’. Το I.ntelligent P.sycho S.ludge τους, έχει ταρακουνήσει και δονήσει αρκετές φορές τους ανυποψίαστους ακροατές, στις θορυβώδες και εκκωφαντικές τους εμφανίσεις, σε live μαγαζιά και υπόγεια τα χρόνια αυτά. Η πρώτη επίσκεψη στο festival «Into The Limbo» έγινε πέρυσι, με δύο από τα μέλη της μπάντας να εμφανίζονται στους Last Rizla και η αγάπη και ο δεσμός με το festival, το μέρος, τους ανθρώπους και το νησί τους στιγμάτισε και φέτος τους έδωσε τη χαρά να ξαναβρεθούν πάλι μαζί. 

Black Rainbows (ΙΤ): To Headliner act της φετινής διοργάνωσης, θα είναι οι Ιταλοί Black Rainbows. Από την δημιουργία του τρίο πριν από 12 χρόνια, καθιέρωσαν τους εαυτούς τους ως ένα από τα πιο ενεργά σχήματα του χώρου στην Ευρώπη, με 4 άλμπουμ, αρκετά EPs , συνεργασίες, tours και εμφανίσεις σε φεστιβάλ ανά την υφήλιο. Καταφέρνουν να σμίξουν ήχους από κλασσικό 70's Hard Rock, με stoner rock του ‘90 και έχουν δημιουργήσει ένα δικό τους χαρακτηριστικό ήχο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ