Μια ιέρεια της μουσικής, κάνει στάση στο Αρχαίο Ωδείο Πάφου

Η Σκηνή που Ταξιδεύει, της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος2017 παρουσιάζει στον τρίτο της σταθμό την παγκόσμιου φήμης Yasmin Levy.

 


Article featured image
Article featured image

Η γνωστή ιέρεια της σεφαραδιτικής μουσικής Yasmin levy, σε μια παγκόσμια περιοδεία της κάνει στάση στην Πάφο για μια μοναδική και ιδιαίτερη συναυλία στο Αρχαίο Ωδείο. 

Η Yasmin Levy υπόσχεται μια ατμοσφαιρική βραδιά, χαρίζοντας ήχους φλαμέγκο και Ladino – ένα μείγμα Ισπανο-εβραικής μουσικής. Με ρίζες από το Ισραήλ, την Ισπανία και την Τουρκία ενσωματώνει ότι καλύτερο υπάρχει στον πολυπολιτισμικό κόσμο της μουσικής. ‘Έχει συνεργαστεί με μεγάλους ‘Ελληνες καλλιτέχνες όπως η Ελένη Βιτάλη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Χαρούλης. 

Έχει ταξιδέψει τραγουδώντας στην Ευρώπη, την Τουρκία, το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες, με το χαρακτηριστικό γνώρισμα της ερμηνείας της, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, σε κοινό και κριτικούς. Συνεχίζει μια ιστορία 500 χρόνων ερμηνείας σεφαραδιτικής μουσικής και εξακολουθεί να φέρει στις μνήμες μας τον Ευραϊκο-Ισπανικό κόσμο με τον ήχο του Αραβικού κόσμου.





Πληροφορίες:

Είσοδος €18 €10

Tρίτη 26 Ιουλίου 2016, Αρχαίο Ωδείο

Ώ
ρα έναρξης: 20:30

Τηλέφωνο: 26 93 2017

www.pafos2017.eu  

​Το πρόγραμμα The Travelling Stage χορηγείται από την CYTAMOBILE VODAFONE.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ