Αύριο θα γίνει ο γάμος της χρονιάς

Τα δύο μαμούθ Peaches και Julian που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τις animated ταινίες ‘Ice Age’, επιτέλους παντρεύονται! Και μπορεί να μας ταξιδεύουν στην εποχή των παγετώνων, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν έμειναν ανεπηρέαστοι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη ψηφιακή εποχή γενικότερα!

 


Article featured image
Article featured image

Όπως κάθε σύγχρονο ζευγάρι που… σέβεται τον εαυτό του, έχουν δημοσιοποιήσει όλες τις πληροφορίες του γάμου online, φροντίζοντας έτσι να το μάθουν όλοι! Με τον τρόπο αυτό, επεκτείνεται η πλοκή της ταινίας παρέχοντάς μας περισσότερες πληροφορίες και ταυτόχρονα διακωμωδούν κατά κάποιο τρόπο μερικές πτυχές του σύγχρονου γάμου. 

Για αρχή, η σελίδα τους στο The Knot, μας ενημερώνει για όλες τις πληροφορίες για τον επικείμενο γάμο, από την ιστορία γνωριμίας τους και την πρόταση γάμου μέχρι και το χώρο της δεξίωσης και τα κοκτέιλ! Και φυσικά η Peaches, ως σύγχρονη νύφη, πρέπει να έχει τα δικά της boards στο Pinterest για να πάρει ιδέες και να εμπνευστεί έτσι ώστε να διοργανώσει τον καλύτερο γάμο που έγινε ποτέ. Κι απ’ όσα έχουμε δει, τα καταφέρνει πολύ καλά αφού τα νυφικά που διάλεξε ταιριάζουν τέλεια στην σιλουέτα της και τα μανικετόκουμπα σε σχήμα βελανιδιών για τους κουμπάρους, θα κάνουν σίγουρα θραύση. 

 

Στην νέα ταινία ‘Ice Age: Collision Course’ μπορούμε λοιπόν να δούμε όχι μόνο το αποτέλεσμα των προετοιμασιών του γάμου, αλλά και μια σειρά από γεγονότα που απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων, που προκάλεσε φυσικά το ατελείωτο κυνηγητό του Σκρατ για το πολυπόθητο βελανίδι. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες. 

Φωνή στους χαρακτήρες της ταινίας δίνουν για ακόμη μια φορά οι Ray Romano, John Leguizamo, Jennifer Lopez και Queen Latifah καθώς και νέοι αστέρες, όπως η Jessie J που θα ενσαρκώσει το αμόρε του βραδύποδα Σιντ. Ο επίμονος λοιπόν Σκρατ και όλη η παλιοπαρέα θα κυριεύσουν τον πλανήτη στις 14 Ιουλίου, ξεκινώντας από τις αίθουσες του K Cineplex. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ